2019 m. birželio 16 d., sekmadienis

Antipodes® Performance Plus Mineral Foundation Biri mineralinė pudra Medium Beige 03


Vienas iš realistiškiausių ir ilgai lauktų įrašų bloge apie nuostabią Antipodes® Performance Plus Mineral Foundation Biri mineralinę pudrą. Jau kelis kartus rodžiau makiažą Instagram Stories naudojant būtent ją, rezultatas stulbinamas. Sutikite, labai didelis iššūkis per tokius karčius likti favoritu ir tobulai atrodyti nuo ryto iki vakaro ant jūsų odos. Galiu pasakyti atvirai, Antipodes mineralinė pudra tai gali.



Gerai maskuoja, oda atrodo sveikai, skaisčiai ir nepriekaištingai. Drėkinamojoje pudroje su apsauginiais filtrais nuo saulės SPF15 yra revoliucinių Vinanza Grape vynuogių ir kivių, gerinančių odos būklę. 
Kasdienis ritualas: nedidelį kiekį pudros išberkite į pudros dangtelį, padenkite ja kabuki šepetėlį ir pastuksenkite, kad pašaltintumėte pudros perteklių. Sukamaisiais judesiais užtepkite ant šviežiai sudrėkintos veido odos. Norėdami geriau užmaskuoti, pasirinktus odos plotus padenkite papildomu kiekiu pudros. Naudokite vieną arba po to užtepkite Performance Plus skaidrią baigiamąją pudrą. Tinka daugeliui odos būklių, itin rekomenduojama jautriai.
Sudėtis: Bismuth oxychloride C1 77163, mica C1 77019, zinc oxide C1 77947, titanium dioxide C1 77891, kaolin,silica, iron oxide C1 77491, C1 77492, C1 77499, zinc stearate, vitis vinfera and actinidia chinensis (Vinanza Performance Plus® savignon blanc grapessed and kiwifruit extract, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, ascorbic acid, tocopherol (Vitamin E).

Kur pirkti: Bioteka






Mano nuomonė:

Taip atrodo pudra po mėnesio naudojimo (aš naudojau ją kiekvieną dieną). Taip, dėžutė kiek pasitrina, tačiau pati pudra tokia nuostabi, kad aš jai atleidžiu viską. Įpakavimas gana patogus, pudros likutį galima uždaryti ir jis neliks dangtelyje, tai be galo patogu. Pudra natūralios sudėties, turi labai gera maskavimo efektą (jeigu tepti ant veido vienu sluoksniu, maskavimas vidutinis, jeigu dviem- geras, jeigu dar vieną sluoksnį - veido oda tampa aksominė). Kiek sluoksnių bebūtų, veidas atrodo natūraliai, nėra 'sunkaus makiažo' efekto. Veido oda su pudra atrodo labai gaiviai ir natūraliai. Efektas nėra matinis, tai lengvas glow efektas, kai veidas tiesiog spindi sveikata ir geros odos būkle. Antipodes pudra gerai išlygina veido atspalvį, maskuoja visus netobulumus ir poras. Aš paskutiniu momentu ją naudoju net fotosesijoms arba makiažo fiksavimui. Taip, kiekvienai dienai tai per daug, tačiau renginiams, kai per tokius karščius makiažas tiesiog bėga, tai nereali išeitis. Panaudojant pudrą mano makiažas tobulai atrodo net 4-5 valandas, o per įprastus orus - iki pat vakaro. Sutinku, man buvo kiek sunku išsirinkti pudros atspalvį internetu (nepagalvojau, kad Biosala parduotuvėse į pudrą galima pažiūrėti gyvai) bet neprašoviau, o tai svarbiausia. Medium Beige atspalvis nėra super tamsus, tačiau tiks tik jau įdegusiam veidui. Dienos bėgyje pudra kiek patamsėja, todėl jeigu jūsų veido oda šviesi, rekomenduoju rinktis kiek šviesesnę spalvą. 
Apibendrinant noriu pasakyti, kad tai vos neviena iš mano mėgstamiausių veido makiažo priemonių, tobulai atrodo, idealiai geros sudėties, fantastiškai išsilaiko ir suteikia veidui sveikos odos efekto.

PR sample







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig