2019 m. birželio 17 d., pirmadienis

Ogirings Plantscription


Gero pirmadienio, mano brangieji, šiandien vėl oras atvėso, todėl galima drąsiai planuoti darbus. Šiai savaitei nuotraukos įrašams jau padarytos, jeigu renginių nepadaugės, matysimės dažniau, nei įprastai, nes temų, kurias noriu aptarti su Jumis susikaupė labai daug. Pradėsime nuo Ogirings Plantscription veido priežiūros linijos, kuri skirta veido odos stangrinimui. Kompanija pristato naujieną, naktinį drėkinamąjį veido kremą su retinoliu.




Pralinksmėkite! Šis šilkinės tekstūros koncentratas akimirksniu suteikia odai stangrumo pojūtį ir švytinčią išvaizdą. Jis pripildo odos struktūrą stipraus poveikio sagmedžių ekstraktu ir regeneruojamuoju poveikiu pasižyminčiu miramedžių ekstraktu. Oda atrodo stangresnė vos po 2 savaičių. Po 4 savaičių oda atrodo labiau pakelta ir dailesnė – net aplink smakrą. Oda lieka švytinti ir pastebimai jaunatviškesnė.




Mano nuomonė:

Labai seniai, gal prieš kokius metus, o gal ir daugiau, Origins kompanijos atstovai siuntė testavimui Ogirings Plantscription serumą. Man jis labai patiko, greitai susigeria, neriebios konsistencijos, maloniai drėkina ir akivaizdžiai stangrina veido odą. Pilną atsiliepimą galima perskaityti čia, o mes pereiname prie naktinio kremo su retinolio testavimo.
Kas yra tas retinolis, kodėl jis taip reikalingas mūsų odai? Sutikime, ne visi tai žino, net man teko pagooglinti.
Retinolis yra vitamino A formuluotė, kuri yra plačiai naudojami kosmetikos pramonėje –kaip viena efektyviausių medžiagų, padedančių kovoti su raukšlėmis, akne ir apskritai pagerinčių odos būklę.
Pasak specialistų, retinolis yra visų odos ląstelių funkcionavimo pagrindas. Jis veikia ląstelės branduolį, ir skatina ląstelių regeneraciją, bei atsinaujinimą.Retinolio poveikis odai priklauso nuo jo koncentracijos kosmetikos priemonėje. Kuo ji didesnė, tuo priemonė yra efektyvesnė. Dermatologai ir kosmetologai naudoja šią aktyviąją medžiagą ir didesnėmis koncentracijomis (daugiau nei 0,5 proc.), įvertindami galimą šalutinį poveikį, odos jautrumą, sudirginimus ir pan. Retinolio serumus ir kremus geriausia naudoti vakare, nes naudojant šią veikliąją medžiagą oda tampa jautresnė UV spinduliams, todėl reikėtų papildomai naudoti odos priežiūros priemones su SPF, ypač vasaros metu. Retinolis tinka ir jautriai odai, reikėtų atkreipti dėmesį tik į jo koncentraciją. Retinolį reikia pradėti naudoti palaipsniui, iš pradžių keletą kartų per savaitę, ir stebėti, kaip oda reaguoja. Jei nepastebima odos jautrumo, galima naudoti ir kasdien.
Origins kremo gamintojas taip ir siūlo, po kremo su retinoliu naudojimo vakaris tepti iš ryto priemones su SPF filtrais Pasakysiu nuoširdžiai, mano galva, tokias priemones geriausiai pristatinėti ir naudoti rudenį, tada ir saulės mažau ir noras degintis ir gaudyti saulės spindulius kur kas mažesnis. Aš naudojau kremą savaitę, man rezultatas patiko, per tokius karščius teko traukti veido apsaugą su SPF 50, nes baisu dėl savo odos. Rezultatas tikrai geras, tokios priemonės duoda vizualių ir labai jaučiamą poveikį. Oda akimirksniu tampa švelni (atrodo ir taip jau švelni ir aksominė, bet ne, yra kur gerėti), drėkinimas ir odos stangrinimas jaučiamas , mimikos raukšlės (o aš turiu ir tokias) vizualiai atrodo mažesnės, nuotraukose aš jų net nematau.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad Ogirings Plantscription viena iš mano mėgstamiausių veido priežiūros linijų (nes skirta ne tiesiog drėkinimui ir veido puoselėjimui), o kovai su raukšlėmis. Ateis ruduo, naudosiu kiekvieną dieną, o kol kas norisi kiek lengvesnių veido priežiūros priemonių ir bronzinio įdegio efekto.

PR sample











SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig