2019 m. birželio 16 d., sekmadienis

AVON Red matiniai lūpų dažai


Labas rytas, mano brangieji, mažiau karštas oras, daugiau noro kažką daryti. Ohhh, kaip man sunku per tokius karščius, aš net normaliai mąstyti negaliu, visos mintys apie šaltą mineralinį, ledus ir kondicionerius. Prieš kelias savaites visai netikėtai gavau Avon siuntinuką su raudonos spalvos lūpų dažais ir kvepalais. Kvepalai labai sėkmingai nukeliavo į manos ir tėvo kosmetines, o lūpų dažai liko man. Raudona spalva man labai patinka, todėl labai įdomu sužinoti, ar galima tikėtis iš Avon išskirtinių spalvų ir geros kokybės.



Matinį efektą suteikiantys lūpų dažai
• nudažo lūpas matine ir ilgai dengiančia spalva
• neisausina lūpų ir saugo drėgmę
• patvarūs aksominės tekstūros formulė maloniai slysta lūpomis ir suteikia joms ilgai išliekantį matinį efektą bei drėkina.
Naudojimas: dažykite lūpas nuo vidurio, vesdami lūpų dažus kraštų link. Nudažiusios lūpas, pašalinkite dažų perteklių. Jei jūsų lūpos itin sausos, prieš dažymą švelniai jas nušveiskite, kad tolygiai jas nudažytumėte. Siekdami ryškesnio kontūro, apveskite lūpų kontūrą neutralios spalvos pieštuku ir tada jas nudažykite.









Mano nuomonė:

Labiausiai patiko įpakavimas, labai jau gražūs lūpų dažų dangteliai, kurie traukia akį ir sužadina testavimo apetitą. Manau niekam ne paslaptis, raudoni lūpų dažai mano 'must have', nespriklausomai nuo sezono, aš dažau lūpas raudonai ir viskas. Gavau labai gražius atspalvis, nuo ryškiai klasikinės raudonos iki švelnios terakotos. Negaliu pasakyti, kad tai klasikiniai matiniai lūpų dažai, tai sakyčiau semmi matte lūpų dažų formulė, spalvos ryškios ir pigmentuotos, lūpų dažų testūra nėra sausa, maloniai pasiskirsto ir gerai išsilaiko. Labai didelis pliusas - lūpdažis nesausina ir nedirgina lūpų. Aš manau, kad AVON Red matiniai lūpų dažai tai idealus variantas tiems, kam nepatinka matinių lūpų dažų tekstūra, iš venos pusės tai labai gražios spalvos ir patvari formulė, iš kitos beveik kreminė lūpų dažų konsistencija.

PR sample








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig