2019 m. birželio 12 d., trečiadienis

Plaukų priežiūros priemonių pasirinkimas (summer time) #Ad




Labas rytas, mano brangieji, šianden mano pasakojimas bloge apie plaukų priežiūros priemones, kurias naudoju vasaros metu. Visi sutinkame, kad plaukų priežiūra vasaros ir žiemos laikotarpiu labai skiriasi? Jeigu žiemą mano plaukams (nuo šalčio ir temperatūros kaitos) reikia daugiau maitinimo ir drėkinimo, vasarą man rūpi visiškai kiti dalykai, pavyzdžiui, kaip išsaugoti mano plaukų spalvą ir pasirūpinti sausais plaukų galiukais.


Visada sakau, kad plaukų priežiūros priemones reikia naudoti kompeksiškai. Man atrodo, kad vieno gamintojo šampūnas ir balzamas plaukams veikia geriau, nes papildo vienas kitą, kvapai puikiai dera tarpusavyje, o rezultatas geresnis. Šiandien mano pasirinkimas L'oreal priemonės, aš derinu priemones iš linijos dažytiems plaukams su Total repair 5 priemonėmis plaukų grožio puoselėjimui.



Tradiciškai pradėsime nuo plaukų šampūno, mano favoritas šiuo metu yra Elvital Color - Vive, jis labai švelniai plauna plaukus, nesukelia alergijos ir labai gerai drėkina sausus plaukus. Labai didelis pliusas – papildytas UVA/UVB filtrais ir maitinamuoju koncentratu trejopai veikia plaukų spalvą ir suteikia 10 savaičių išliekantį spalvos ryškumą (tai ypatingai svarbu vasarą).


Kondicioneriai ne mano istorija, jie man kiek silpnoki, nes plaukas dažytas, balintas ir galiukai labai išsausėję. Logiška, kad reikia naudoti kiek stipresnes priemones. Tokias, kaip kaukės. O ką daryti, jeigu laiko iš ryto skirti kaukei visiškai nėra? Išeitis visada yra, mano pasirinkimas L'OREAL ELVITAL COLOR - VIVE RAPID REVIVER plaukų kondicionierius, kurio sudėtyje aminorūgščių ir vitamino E koncentracija. Priemonė intensyviai saugo plaukus nuo neigiamos aplinkos poveikio, išsaugo turimą atspalvį, nepasunkina, veikia kaip plaukų kaukė, tačiau laikyti visiškai nereikia, galima naudoti kiekvieną dieną. Manau tai tobulas pasirinkimas vasarą, kai norisi mėgautis saulės spinduliais, geru oru, o laiko praleisti vonioje nesinori. Efektas toks pat, kaip nuo geros kaukės, o laiko sutaupau labai daug, pavyzdžiui, viena papildomam puodeliui kavos iš ryto niekur neskubant.




Kaukė pažeistiems plaukams L'Oreal Paris Elvital Total Repair 5 mano 'must have', tai sunkioji artilerija mano plaukų priežiūros rutinoje. Kaukę naudoju tik vieną kartą per savaitę, nes manau, kad saikas būti privalo. Kaukė papildyta CICAMIDE ir PROKERATINU, kurie užpildo pažeistų plaukų įtrūkimus ir stiprina jų struktūrą. Po kaukės naudojimo mano plaukai tampa šilkiniai, lengvai šukuojami ir slysta per pirštus. Kodėl nenaudoju kaukės dažytiems plaukams? Man norisi kiek stipresnio efekto, mano noras - tiesūs, gražūs, lygūs ir švelnūs plaukai. Elvital Total Repair 5 plaukų kaukė daro su mano plaukais stebuklą, todėl drąsiai rekomenduoju išbandyti jeigu jūsų plaukai pažeisti, sausi, prarado žvilgesį, norisi plaukų sunkumo ir ypatingos priežiūros.



Ar naudojate papildomas plaukų priežiūros priemones? Purškiklius ir aliejus? Aš be jų neįsivaizduoju savo gyvenimo. Dažniausiai (ohhh, visada) džiovinu plaukus plauku džiovintuvu, o prieš tai būtina apsaugoti plaukus nuo karšio. Todėl mano kosmetinėje yra L'Oreal dvifazis purškiamas plaukų kondicionerius L'Oreal Paris Elvital Color Vive Double Elixir ir Elvital Extraordinary aliejus darytiems plaukams. Kondicionerius gerai maitina mano sausus galiukus, o aliejus tinka naudoti bet kada (prieš dažymą kaip kaukę, ant šlapių plaukų prieš džiovinimą, po džiovinimo ant plaukų galiukų). Svarbiausia taisyklė - nepadauginti ir stebėti savo plaukų būklę bei rezultatą. Aš nenaudoju visų priemonių iš karto, aš darau taip: ant šlapiu plaukų purškiamas kondicionrius, o ant išdžiovintų plaukų galiukams atgaivinti - aliejus. Aliejus ne bet koks, o skirtas dažytiems plaukams. Jis neapsunkina plaukų, vizualiai gerina plaukų būklę ir mano galiukai atrodo gražiau, o su plaukais susitvarkyti lengviau.







Apibendrinant noriu pasakyti, kad naudojant kompkesinę plaukų priežiūros priemonių liniją, mano plaukai tikrai atsigavo, atrodo gražiai ir galiukai sveikesni. Noriu priminti, kad vasaros plaukų priežiūros priemones turi būti kiek kitokios, turėti savo sudėtyje UVA/UVB filtrus, saugoti plaukų spalvą, puoselėti plaukų galiukus, neapsunkinti plaukų ir pamaitinti plaukų galiukus. Visa tai aš atradau naudojant L'Oreal Paris Elvital priemones. Tą patį rekomenduoju ir Jums!

#Ad












SHARE:

1 komentaras

Blogger Template Created by pipdig