2019 m. liepos 10 d., trečiadienis

Garnier Fresh-Mix Tissue Mask


Labas rytas, mano brangieji, nauja savaitė, naujos apžvalgos. Nors ir savaitė eina į pabaigą, nusprendžiau pasidalinti dar keliais atsiliepimas apie jau seniai išbandytas kosmetikos priemones, šiandien jūsų dėmesiu naujos inovacinės Garnier Fresh-Mix Tissue Mask, kurios atrodo labai įdomiai, kaukė supakuota atskirai, o serumas atskirai ir laikomas šviežiai. 





Revoliucinė sauso dumblių audinio servetėlinė kaukė su šviežiai išsaugoma vitamino C esencija arba hialuro rūgštimi. Atitinka 1 buteliuką serumo, užtepto ant jūsų odos*.
Atraskite naujos kartos lakštines veido kaukes iš GARNIER! Sauso dumblų audinio servetėlė, sudrėkinta pakuotėje esančios vitamino C esencijos, tampa želė tekstūros servetėline kauke, kuri padengia veidą tarsi antra oda ir suteikia gilaus drėkinimo ir komforto pojūtį. Dozė drėkinamosios esencijos su vitaminu C yra šviežiai išsaugoma iki panaudojimo.
Kaip naudoti:
1. Sulankstykite pakuotę pagal lenkimo linijas. Kol kas pakuotės neatidarykite.
2. Spauskite skystį, kol atsivers pakuotės dalis su serumu.
3. Tada išspauskite visą serumą į pakuotės dalį, kurioje yra servetėlė.
4. Tada išlankstykite pakuotę ir išimkite iš jos kaukę-servetėlę.
5. Užsidėkite kaukę-servetėlę ant veido. Palikite 15 minučių. Po 15 minučių kaukę nuimkite, priemonės likučius įmasažuokite į odą arba švelniai nuvalykite vatos diskeliu. Įrodytas veiksmingumas:
Vos po 15 minučių: oda atrodo atgavusi energiją, intensyviai sudrėkinta, atrodo šviesesnė ir švytinti. Po 1 savaitės naudojimo: oda atrodo švytinti ir skaisti. 







Mano nuomonė:
Tikriausiai niekas nėra išbandęs tiek lakštinių kaukių kaip aš. Tai mano tikrasis 'must have'. Labai daug išbandytų kaukių aprašyta bloge, todėl jeigu įdomu, prašom skaityti. Naujos Garnier kaukės visiškai kitokios, čia ir serumas ir kaukė supakuoti atskirai. Gamintojas siūlo du skirtingus variantus - su vitaminu C ir Hialurono rūgštimi. Mes su mama pasidalinome, ji bandė su hialuromu, o aš su vitaminu C. Kaukės gana didelės, skysčio (serumo, kaip sako gamintojas) čia pilnai užteks kelioms kaukėms. Vieną kaukę aš išpakavau taip, kad galima būtų nufotografuoti. Kaukė labai malonaus pluošto, minkšta, gerai sugeria serumą ir puikiai laikosi ant veido (galima kažką daryti namuose ir būti su kauke). Kaip aš ir sakiau, serumo pas mus dar liko, todėl dar kelias dienas naudojome jį kaip tonizuojantį losjoną prieš į įprasto kremo naudojimą. Kitą kaukę aš jau naudojau įprastas, todėl galiu drąsiai pasakyti, viskas veikia tobulai ir idėja labai gerai. 
Poveikis po kaukės naudojimo įprastas, kaip ir po visų tokio tipo lakštinių kaukių, veido oda atgaivinta, sudrėkinta ir idealiai tinka bet kokio tipo makiažui. 

PR sample



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig