2019 m. liepos 10 d., trečiadienis

John Masters Organics Scalp Galvos odą stimuliuojantis šampūnas su šaltmėtėmis


Mano brangieji, noriu atskleisti Jums vieną paslaptį. Aš žinau, kaip reikia tinkamai atgaivinti plaukus karštą dieną, plius stimuliuoti plaukų augimą, drėkinti galvos odą ir pačius plaukus. Sudominau? Atsakymas labai labai paprastas - John Masters Organics Scalp Galvos odą stimuliuojantis šampūnas su šaltmėtėmis.






Atkemša odos poras ir sumažina sebumo gamybą. Šis valomasis šampūnas balansuoja galvos odos pusiausvyrą, kad plaukai būtų sveiki ir paklusnūs. Šešios sudėtinės dalys iš sertifikuotų ekologinių ūkių pašalina nešvarumus ir stimuliuoja galvos odą, o sojų baltymai drėkina plaukus ir užrakina drėgmę juose. Saugus naudoti dažytiems plaukams. Šaltmėtės ir pipirmėtės stimuliuoja plaukų augimą. Spiraea ulmaria saugo nuo plaukų slinkimo. Eukaliptų aliejus pasižymi antibakteriniu, uždegimą mažinančiu poveikiu. Cinkas sumažina galvos odos sudirgimus, sojų baltymai stiprina plaukų šaknis. Natūralus tirštiklis guaras suteikia apimties, užrakina drėgmę ir suteikia blizgesio.

Naudojimas: sušlapinkite plaukus, paskirstykite šampūną ir išskalaukite. Po to naudokite John Masterstm Organics kondicionierius. Ploniems plaukams rinkitės kondicionierių su citrinomis ir neroliu (jo galite nenuplauti) arba rozmarinais ir levandomis. Garbanotiems plaukams naudokite intensyvų kondicionierių su levandomis ir avokadais arba intensyviai regeneruojančią priemonę su medumi ir kinrožėmis



Mano nuomonė:

Dievinu mėtinius plaukų šampūnus, jie idealiai atgaivina ne tik plaukus, bet ir galvos odą. Po naudojimo jausmas toks, kad jūsų galvos oda pradėjo kvėpuoti. Kaip dažnai naudojate veido šveitiklius? Aš dažniausiai kelis kartus per savaitę, tai ko blogesnė mūsų galvos oda? Kodėl taip retai susimąstome apie tai, kad verta naudoti giliai valančius šampūnus kurie ne tik valo, bet ir stimuliuoja plaukų augimą? Su dideliu malonumu pristatau Jums mano numylėtinį John Masters Organics Scalp Galvos odą stimuliuojantį šampūną su šaltmėtėmis. Didelis pliusas - šampūno sudėtyje nėra 'blogiukų', šampūnas gerai putoja ir idealiai valo galvos odą, o šaltmėtės suteikia galvos odai gaivumo. Labai rekomenduoju perskaityti gamintojo aprašymą ir pasirinkti tinkamą plaukų priežiūros priemonę po šampūno naudojimo, logiška, kad mano favoritas plaukų kondicionerius su levandomis ir avokadais. Mano plaukai dažyti, galiukai sausi, toks John Masters Organics duetas puikiai tinka naudoti net dažytiems plaukams, nes priemonės nėra agresyvios ir dažai lieka vietoje.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad mano pažintis su John Masters Organics priemonėmis buvo labai sėkminga, nuoširdžiai rekomenduoju išbandyti ir įvertinti patiems.

John Masters Organics plaukų priežiūros priemonių ieškome : www.bioteka.lt

PR sample


SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig