2019 m. rugpjūčio 8 d., ketvirtadienis

LOVEA apsauginės priemonės nuo saulės


Nors šiandien už lango lietus ir labai bjaurus oras, mano pasakojimas bloge apie LOVEA apsaugines priemones nuo saulės. Paskutiniu metu mano susidomėjimas natūralios sudėties kosmetikos priemonėmis vis auga, todėl ir savo atostogoms aš pasirinkau būtent  aukščiausios kokybės Prancūzijoje pagamintas ir ECOCERT bei Cosmebio standartus atitinkančias LOVEA apsaugines priemones nuo saulės iš www.bioteka.lt parduotuvės!




Išsiilgome veidą glostančių auksinių spindulių, tad skubame naudotis kiekviena galimybe pasidžiaugti saule! Šiemet „Bioteka" pasirūpino Jūsų saugiu įdegiu ir siūlo aukščiausios kokybės Prancūzijoje pagamintas ir ECOCERT bei Cosmebio standartus atitinkančias LOVEA apsaugines priemones nuo saulės!
Privalumai:
- ECOCERT/Cosmebio ženklinimas garantuoja, jog 98-100% ingredientų yra natūralios kilmės
- priemonėse naudojami tik natūralūs mineraliniai filtrai (titano dioksidas bei cinko oksidas)
- siūlomas platus pasirinkimas: nuo mažiausios SPF 15 apsaugos iki SPF 50 apsaugos (kremai veidui ir vaikams)
- kremų ir losjonų sudėtyje nenaudojamos nano dalelės, nėra parabenų, sintetinių dažiklių ir kvapiųjų medžiagų
- priemones patogu naudoti (purškiamasis antgalis), jos maloniai pasiskirsto ant odos ir greitai susigeria, nepalikdamos riebios plėvelės; malonus Taičio gardenijų aromatas lepina pojūčius








Mano nuomonė:

Labiausiai gaila, kad tuo momentu, kai aš rinkausi priemones atostogoms, www.bioteka.lt internetinėje parduotuvėje nebuvo deginimosi aliejaus (aš labai mėgstu tokias priemones naudoti deginimuisi per paskutines atostogų dienas). Gamintojas siūlo ne tik gerą sudėtį, tačiau ir platų priemonių pasirinkimą. 
Mano pasirinkimas buvo toks - SPF50 apsauginis pienelis veidui. Tai idealus pasirinkimas skirtas pirmosioms atostogų dienoms, kai veido oda dar nespėjo priprasti prie klimato ir saulės spindulių. Taip, aš labai rekomenduoju degintis saugiai (rytais ir po pietų), tačiau būtina naudoti priemones su SPF filtrais, o veidui, tam, kad apsaugoti odą nuo senėjimo, aš naudoju maksimalią apsaugą. Lovea kremas gana riebios tekstūros, susigeria greitai, yra atsparus vandeniui, nedirgina veido odos ir puikiai atlieka savo darbą. Negaliu nepaminėti nuostabaus, tačiau neerzinančio kvapo ir tobulai patogaus įpakavimo su pompa.
LOVEA apsauginė priemonė nuo saulės su SPF filtru 15 man patiko mažiau. Pliusas - priemonės purškiamas įpakavimas. Minusas - priemonė tirštos baltos konsistencijos, paskirstyti ją ant kūno gana sunku. Taip, SPF50 aš atleidžiu viską, nes visi mes puikiai žinome, tokios priemonės baltos ir sunkiai susigeria, tačiau priemonės turinčios mažiau saulės apsaugos norėtųsi, kad būtų kiek kitokios.  Aš manau, kad šitoje vietoje pirkėjas turi galvoti taip - natūralumas ir gera sudėties, arba įprasta konsistencija ir tekstūra. Aš pasirinkau natūralumą ir tikrai neprašoviau. Nors naudoti kremą buvo gana sunku, jis naudojasi taupiai, gerai maitina ir drėkina kūno odą, apsaugo nuo saulės spindulių.
Paskutinė, bet neprasčiausia sąraše savaimio įdegio purškiamo priemonė. Dievinu, dievinu savaimio įdegio priemones, aš jas naudoju pastoviai, todėl man labai svarbu atrasti tai, kas tiktų mano kūno odai, kurios neturėtų kepto viščiuko kvapo ir gerai drėkintų odą. Lovea man patiko, ji suteikia labai lengvą įdegio efektą, be oranžinio atspalvio, gerai maitina ir nuostabiai kvepia. Aš esu išbandžiusi priemonę du kartus, todėl apie ją taip drąsiai šnekėti dar nedrįstu, nes prie Lovea savaimio įdegio priemonės grįšime rudenį ir tada jau pašnekėsime plačiau, o kol kas aš labai džiaugiuosi tobulu įdegiu, ačiū Lonea ir www.bioteka.lt

PR sample



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig