2019 m. rugpjūčio 11 d., sekmadienis

NYX PROFESSIONAL MAKEUP FILLER INSTINCT PLUMPING LIP POLISH


Gero sekmadienio vakaro, mano brangieji, nežinau kodėl, bet pajaučiau įkvėpimą pasidalinti dar keliais atsiliepimais apie jau išbandytas kosmetikos priemones. Pradėsime nuo NYX PROFESSIONAL MAKEUP FILLER INSTINCT PLUMPING LIP POLISH, o jeigu trumpiau, tai apie lūpų blizgesį kuris skirtas lūpų putlinimui, mano turimas variantas be atspalvio.





Mano nuomonė:

Sakykit ką norite, tačiau aš manau, kad tokia priemonė privalo būti kiekvienos iš mūsų kosmetinėje, kai reikia suteikti lūpoms putlumo, papildamo drėkinimo arba pakeist matinių lūpų dažų finishą. 
Kai pamačiau naujieną NYX PROFESSIONAL MAKEUP parduotuvėje, labai norėjau pati nusipirkti tokį pat variantą, tik nude atspalvio (labai universali spalva su blizgučiais, jeigu ieškote nude-rausvo atspalvio, labai rekomenduoju apžiūrėti siūlomą asortimentą), tačiau gavau permatomą atspalvį testavimui, tada ir supratau, tai kur kas universalesnis variantas. Aš negaliu pasakyti, kad blizgesys suteikia wow putlumo efektą, tačiau lūpų dilgčiojimas jaučiasi, apimtis padidėja vien dėl to, kad blizgesys suteikia veidrodinį blizgesį. Aš labai dažnai užtepu blizgį ant savo turimų matinių lūpų dažų ir labai džiaugiuosi turimu efektu. Ar rekomenduoju? Tikrai taip, o kokį atspalvį pasirinkti, viskas priklauso tik nuo jūsų pačių.

PR sample



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig