2019 m. rugpjūčio 12 d., pirmadienis

Sesderma Factor G Renew



Labas rytas, mano brangieji, jeigu jums virš 30, svajojate apie lygią, gražią odą be raukšlių, nuoširdžiai rekomenduoju išbandyti Sesderma Factor G Renew veido priežiūros priemones, nes nieko geriau ir veiksmingiau nesu bandžiusi, o patikėkite, bandžiusi esu labai daug. Paakių kremas veikia mano paakių raukšles taip, kad jos dingo be žinios. Sudominau? Skaidome pilną atsiliepimą.




FACTOR G produktų linijos efektyvumas pagrįstas augimo faktorių bei antioksidantų sinergistiniu veikimu. Skirta naudoti senėjančiai odai, esant pablogėjusiai kolageno ir elastino gamybai, odos plonėjimui, elastingumo stokai ir raukšlėms, odos suglebimui, dehidratacijai, pigmentacija ir lėtai ląstelių regeneracijai.

Augimo faktoriai stiprina dermio-epidermio jungtis, stimuliuoja kolageno sintezę, didina kolageno kiekį fibroblastuose, didina epidermio sluoksnį, skatina epidermio užsipildymą, stimuliuoja odos regeneraciją.
Taip pat FACTOR G produktuose esantys mimetiniai peptidai skatina augimo faktorius, mažinančius raušlių susidarymą, taip pat kamieninės ląstelės, stimuliuojančios ląstelių atsinaujinimą ir regeneraciją, bei azijinė centelė, slopinanti odos matrikso struktūrą ardančių metalo proteinazių poveikį.

Sudėtyje taip pat yra antioksidantų kompleksas: ergotioninas – apsaugo ląsteles ir jų DNR nuo laisvųjų radikalų žalos, suteikia odai gyvybingumo. Pterostilbenas saugo odą nuo žalingos oksidacijos (oksidacinio streso) ir stimuliuojama sirtuinų, prailginančių ląstelės gyvavimo trukmę. Kvercetinas slopina metaloproteinazes ir kartu su vitaminu E apsaugo nuo laisvųjų radikalų žalos.

Kur pirkti: www.medexy.lt

Su kodu LITHUANIANBEAUTYBLOG10 taikoma 10% nuolaida








Mano nuomonė:

Nors pas mane jau atkeliavo naujas Sesderma užsakymas, aš labai noriu pabaigti pasakoti apie savo pirmąjį pažintį su priemonėmis. Jeigu trumpai, labai gaila, kad aš šį nuostabų brendą atradau tik dabar. Jeigu dauguma priemonių, kurias galima nusipirkti parduotuvės lentynose veikia minimaliai (dabar jau žinau, nes viskam reikia laiko, patirties ir didesnio pasirinkimo pabandymams), Sesderma priemonės skirtos ne tik naudojimui namų sąlygomis, bet ir tinka profesionalams. Priemonių pasirinkimas labai didelis, pasimesti galima labai greitai, todėl nuoširdžiai rekomenduoju perskaityti daugiau atsiliepimų ir, jeigu yra galimybė, pasitarti su specialistais dėl savo veido odos tipo ir priemonių pasirinkimo subtilybių.
Grįžtant Sesderma Factor G Renew linijos noriu pasakyti, kad priemonės veikia mano odą taip gerai, kad aš daugiau nieko net nenoriu pasakyti. Mano rankose regeneruojamasis veido ir paakių kremas. 
Factor G Renew linija skirta tiems, kas nori maksimalaus poveikio ir prevencijos nuo raukšlių. Galiu pasakyti nuoširdžiai, tokio poveikio aš net nesitikėjau, po pirmos savaitės naudojimo (aš naudojau veido kremą vakarais ir fliuidą su vitaminu C rytais, o paakių kremą rytais ir vakarais) mano veido oda tapo labai minkšta, švelni, mimikos raukšlės dingo be žinių (lūpų zonoje ir paakių zonoje). Veido oda pamaitinta, švelni ir atrodo nuostabiai gerai. Kremo konsistencija gana lengva (aš jau įpratus prie to, kad tokio tipo kremai kur kas riebesnės tekstūros ir susigeria ilgiau, nei įprastos naudojamos priemonės), čia tokios problemos nėra, todėl Factor G Renew veido kremas gali būti naudojamas kaip makiažo pagrindas ir rytais. Didelis pliusas - nei veido, nei paakių kremas nesukelia alergijos ir nedirgina veido odos, todėl idealiai tinka net labai jautriai odai (kremo sudėtyje nėra agresyvių komponentų ir rūgšties).
Apibendrinant noriu pasakyti, kad rekomenduoju apžiūrėti www.medexy.lt asortimentą ir pasirinkti priemones, kurios tinka jūsų veido odai, o su kodu LITHUANIANBEAUTYBLOG10 taikoma 10% nuolaida.

PR sample







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig