2019 m. rugpjūčio 13 d., antradienis

SMASHBOX Cali Kissed Highlight & Blush Palettes


Labas rytas, mano brangieji, šiandien jūsų dėmesiui nuostabioji ir labai ryškioji SMASHBOX Cali Kissed Highlight & Blush Palettes. Aš labai myliu įvairiausias paletes, naudoju jas pastoviai, manau niekam nėra paslaptis, kad dažniausiai naudojamos mano kosmetinėje yra Smashbox ir UD. Būtent šių palečių kokybė man tenkina, būtent tokių palečių funkcionalumas yra idealus ir puikiai tinka makiažams.






Cali Kissed Highlight & Blush Palette (Skaistalų paletė)


Šioje universalioje makiažo paletėje yra 4 blizgūs ir 2 matiniai skaistalai, kurie gali būti naudojami kaip veido ir akių ryškinamosios priemonės kuriant gaivų kalifornietišką makiažą.

Paletę sudaro šie atspalviai:
Crank It Up Champs
Crank It Up Bronze
Persimmon
Pink Nightie
Crank It Up Rose
Dragon Fruit

Kur pirkti: www.douglas.lt





Mano nuomonė:

SMASHBOX Cali Kissed Highlight & Blush Palettes yra limituoto leidimo vasarai skirta paletė. Įpakavimas gražus, funkcionalus (veidrodis ir gera kokybė), idealiai vasarai tinkami atspalviai. Smashbox vienas iš mano favoritų, paletė skirta veido kontūravimui naudojama kiekvieną dieną, todėl gavus šį stebuklą, aš labai apsidžiaugiau. Keista, tačiau aš tikėjausi kur kas daugiau. Kas gi blogai? Norisi bronzinės pudros, tiesiog vienos matinės bronzinės pudros, tada paletė tikrai taptų mano vasaros 'must have'. Aš naudoju skaistalus, jie idealiai atgaivina veidą (pažįstu labai daug žmonių, kurie bijo skaistalų kaip velnio), tačiau šie du atspalviai labai ryškūs ir gerai pigmentuoti. Aš pirmą kartą (kai testavau atspalvius) iš įpročio panaudojau per daug skaistalų, nesitikėjau tokio ryškaus efekto, nuvalyti perteklius buvo sunku, reikėjo nuvalyti makiažą ir užtepti visas priemones iš naujo. Didelis pliusas - skaistalus galima naudoti vietoje akių šešėlių. Koks mano mėgstamiausias paletės atspalvis - rožinis higlighteris, OMG, kokia tobulybė, vien dėl šio atspalvio verta pirkti visą paletę. Pirmi du šviesūs higlighteriai - paletės baziniai atspalviai, tai yra geros ir tinkamos spalvos, tačiau nėra ypatingi.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad paletė man labai patiko, man nuoširdžiai čia trūksta matinio bronzerio, tačiau tai jau mano pamąstymai. Kokybė ir įpakavimas tobuli, spalvos gražios ir labai pigmentuotos, todėl pirkti verta, juolab, kad tai limituoto leidimo kolekcija.

PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig