2019 m. lapkričio 29 d., penktadienis

Mary Kay naujienos


Labas rytas, mano brangieji, lagaminas jau paruoštas, kosmetinė surinkta, liko laiko susitikti su draugėmis, pabaigti visus darbus ir parašyti kelis blogo įrašus. Noriu pasidžiaugti, kad blogo skaitomumas vėl paaugo, todėl mes laižome stereotipą, kad žmonėms reikia tik Instagram. Ne, kartais skaitytojas nori kiek daugiau, nei viena nuotrauka, kiek daugiau, nei trumpas atsiliepimas, tam esame mes, senos kartos blogeriai. Šiandien mano bloge labai trumpas, sakyčiau labiau apžvalginis atsiliepimas apie Mary Kay naujienas: šešėlius ir matinius lūpų dažus.









Mano nuomonė:

Tie PR vadybininkai, kurie dirba su manimi, jau puikiai žino, kas man patinka. Nes kaip kitaip paaiškinti tai, kad spalvos kurias gavau visiškai netikėtai testavimui, idealiai man patiko. 
Savo dovanų maišėlyje radau labai daug pavienių šešėlių ir tuščias paletes su magnetais. Taip labai patogu komplektuoti sau patinkančias paletes, juk perkant paletę puikiai suprantame, kad ne visas spalvas naudosime. O kai turi padaryti pasirinkimą pats, lengviau kompektuoti norimus atspalvius. Gamintojo siūlomos spalvos labai gražios, vien žalsvai-rudas atspalvis ką reiškia, o šampano ir persikiniai su vos matomais blizgučiais. OMG, tikrai likau labai sužavėta rezultatu. Šešėlių pigmentacija labai gera, ant mano rankos jie aplikuoti be šešėlių pagrindo, tačiau ir taip atrodo labai ryškiai. 
PS. Atidarau internetinį kompanijos puslapį ir suprantu, kad tai du šešėlių rinkinukai. OMG, o aš sukomplektavau pagal save. Žodžiu, gamintojo rekomendaciją galite pažiūrėti čia ir čia. Aš padariau taip, kaip man labiau patinka, savo kūrybiškumu galiu didžiuotis.

Dar kelis žodžius noriu pasakyti apie matinius lūpų dažus, kuriu atspalvis tobulas Tenacious Taupe. Tai ne tik stilingas, lakoniškas juodas įpakavimas, tai nuostabi šalta ruda spalva, kuri idealiai atrodo ant lūpų, pasižymi pusiau matiniu efektu ir kremine formule. Lūpų dažai nesausina, jaučiasi labai maloniai ir išsilieka visą dieną. Vienintelis klausimas, ar turime daugiau atspalvių? Nes man labai labai labai patiko.

PR sample




SHARE:

1 komentaras

  1. http://spbo.rocks/ is a time-honored English spbo livescore football website in sports industry judi online for years. Here you can follow all soccer/football games with livescores, live results, upcoming schedules, exclusive match statistics, daily expert match previews, lineups and get matches live streaming Agen Sbobet Resmi

    ,link alternatif spbo : spbolive

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig