2020 m. sausio 27 d., pirmadienis

Apie antakių priemones



Sveiki, mano brangieji, taip, taip, aš vėl grįžau su apžvalgomis. Vakar net mano mama paklausė, kodėl aš nieko nerašau bloge, o kodėl? Nes nuotaika veikia oras ir įkvėpimo rašyti beveik nėra. Tačiau apgalvojus ką noriu Jums pasakyti nusprendžiau, kelios geros temos ir tobulos nuotraukos tikrai yra, todėl pradėkime nuo antakių. Visi puikiai žinome, kad antakiai labai svarbus veido akcentas, antakių mados ir tendencijos keičiasi kiekvieną sezoną. Nespėji tik išmokti piešti tinkamus Instagraminius antakius, reikia pereiti mokytis juos teisingai šukuoti ir užtvirtinti vašku. Tai daugiau spalvos, tai spalvų pereinamumas, tai visiškai šviesiai arba spalvotai nudažyti antakiai, tai natūralumas. Manau, tai čia tik mano ir jūsų pasirinkimas, kokio vaizdo norisi, tačiau viskam reikia tinkamų priemonių, apie jas šiandien ir pašnekėsime.











Mano nuomonė:

Mano labai nuoširdus patarimas skaitytojams: "Palikite antakių forma profesionalams". Aš irgi galvojau, kad esu blogerė, viską žinau ir apie priemones, ir apie antakius, ir apie jų formą ir augimą. Nei velnio aš nežinojau, tik gadinau formą ir su savo nelygiai išpešiotais antakiais atrodžiau labai juokingai. Dabar jokių nesąmonių ir prigalvojimų, turiu fantastišką specialistą, apsilankau vieną kartą per mėnesį ir labai džiaugiuosi gyvenimu.
Tai kam tiek priemonių antakiams mano kosmetinėje? Net turint tinkamą formą, reikia mokėti teisingai ją prižiūrėti. Mano mėgstamiausia visų laukų antakių priemonė - L'oreal Brow Artist. Tai šalto rudo atspalvio antakių gelis, kuris idealiai laiko antakių formą. Šitą priemonę naudoju iš karto po antakių dažymo, kai forma ir spalva atrodo gerai, reiki tik minimaliai užfiksuoti plaukelius. Žinau, kad gamintojas siūlo tokią pat priemonę skirtingų atspalvių, kiek žinau, gelis egzistuoja ir bespalvis.
Po gerų dviejų savaičių aš pereinu prie kitos savo mėgstamos priemonės - Maybelline Tattoo Brow antakių pomados. Mano atspalvis labai universalus, medium brown. Negaliu pasakyti, kad jis labai šaltas, ne, tikrai ne, jis atrodo natūraliai, o man tai yra svarbiausiai. Naudojant tinkamą šepetėlį galima pripiešti plaukelius ten, kur jų trūkta ir suteikti antakiams tinkamo atspalvio. Pomada išsilaiko visą dieną, vertinant tai, kad ir kiek fiksuoja antakių formą. Aš esu išbandžius labai daug įvairių tokio formato priemonių, nuo Inglot iki Anastasia BH, patikėkite, jeigu nereikia išskirtinio šalto rudo atspalvio, Maybelline tobulas pasirinkimas. Perkant šaltą atspalvį būtina prisiminti, kad kartais jis oksiduojasi ir ant veido atrodo į žalsvumą, todėl rinktis atspalvius reikia labai atsargiai (man taip buvo su Inglot geliu).
O jeigu aš užmiršau užsirašyti tinkamu laiku pas savo antakių specialistą, traukiame iš stalčiaus Maybelline Tattoo Brow gelį, kuris suteikia antakiams formos, spalvos ir išsilaiko iki kelių dienų, plius gali būti naudojamas vasarą, kai visa kosmetika tiesiog bėga nuo veido.
Ar aš naudoju pieštukus? Žinoma. Vienas iš mėgstamiausių yra Maybelline rožinės spalvos (iššsukamas) ir panašios formos Makeup Revolution. Pieštukus naudoju labai retai, todėl jų net nėra nuotraukoje.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad labai svarbu atrasti sau tinkamas antakių priemones ir nebijoti eksperementų, nes jeigu naudočiau tik pieštukus, labai daug prarasčiau, patikėkite.

PR sample


SHARE:

1 komentaras

  1. Visiškai jusm pritariu, kad plikime antakių formą profesionalams, pati esu kiek prisidirbus:/ ir dabar ieškau kokio gero meistro korekcijai - https://www.pasiutuslape.lt/antakiai/antakiu-korekcija, gal kurį rekomenduotumėte Vilniuje? Bet pamoka, pati nebeeksperementuosiu tikrai

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig