2020 m. sausio 9 d., ketvirtadienis

Dovanokite Therme rožes


Labas rytas, mano brangieji, šiandien mano pasakojimas apie Therme Bulgarian Rose kūno priežiūros priemonių liniją. OMG, kaip aš dievinu rožes, kaip aš dievinu Therme. Tikriausiai supratote, tai meilė iš pirmo žvilgsnio, nuo pirmų kvapo natų ir po pirmojo panaudojimo.












Mano nuomonė:

Therme siūlo savo pirkėjams labai platų kūno priežiūros priemonių asortimentą, kūno kremus, sviestus, aliejus, želes, vonios aliejus ir pan. Kvapų, linijų ir produktų pasirinkimas milžiniškas. Tai jau nebe pirmoji mano pažintis, aš jau spėjau išbandyti ir kūno aliejų su blizgučiais, ir labai švelnųjį šveitiklį, ir prausimosi aliejų (kuris tikrai 'must have' žiemos sezonu), plačiau skaitome čia, o šiandien apie rožes. 
Dievinu rožių aromatą, todėl mano pasirinkimas  buvo labai prognozuojamas. Galiu pasakyti, kad linijos aromatas labai švelnus, nėra muilinis, kvepia natūraliai ir labai gundančiai. Mano rankose kūno šveitiklis, kuris gana švelnios tekstūros (mažiau švelnus, nei praeitas, tačiau irgi puikiai poliruoja ir švelnina kūno odą). Mano atradimas - putų konsistencijos dušo želė. Pradžioje naudoti buvo keista, o kai supratau, kad putos plauna kur kas švelniau, nei įprastos priemonės, įsimylėjau. Dar vienas pliusas, tokio tipo priemonės idealiai tinka depiliacijai, skustuvo peiliai juda labai gerai ir skuta kur kas švelniau ir saugiau. 
Pabaigai apie priemonę, kui patiko labiausiai iš visų, apie kūno sviestą. Žinote, nelabai mėgstu riebių ir sunkiai paskirstomų sviestų ir kremų, ten kur reikia masažuoti ilgai ir nuobodžiai, o baltos spalvos dryžiai vistiek lieka ant kūno. Nuoširdžiai tikėjausi kažkuo panašaus, bet ne, Therme kūno sviestas tobulas. Pasakysiu dar daugiau, tai geriausias kūno kremas - sviestas ever mano gyvenime (aš apie tekstūrą ir konsistenciją). Atrodo priemonė gana riebi, tačiau putėsių konsistencija leidžia sviestui susigerti akimirksniu, jokių dryžių. Kūno oda po naudojimo tampa lyg aksomas. Wowww, tikrai wowww.

Apibendrinant noriu pasakyti, dovanokite Therme Bulgariškas rožes sau, savo draugams, pažįstamiems, artimiesiems, aš manau tokia dovana bus tikrai įvertinta teigiamai, o Therme priemonės ilgai liks jūsų vonioje (pirkti https://medexy.lt/) . Mano mėgstamiausi - masažiniai aliejai, prausimosi aliejai ir kūno sviestai. Patikėkite, jie nepalieka abejingų.

PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig