2020 m. sausio 6 d., pirmadienis

Garnier Botanic Therapy COCO milk and macadamia


Žinote, kas man patinka labiausiai? Užeiti užsienyje į kosmetikos parduotuves ir labai ilgai apžiūrinėti lentynas. Atrodo viską turiu, ir plaukų šampūnus, ir kaukes, ir kosmetikos priemones ir veido priežiūrą, tačiau norisi ir viskas, nieko negaliu sau padaryti, matyt manyje dar yra noras bandyti, išbandyti, testuoti ir atrasti naujienas. Ispanijoje ir Italijoje pastebėjau labai plačią Garnier Botanic Therapy plaukų priežiūros priemonių linijas, OMG, kokių priemonių ten yra, net nematytų ir negirdėtų. Vienintelis minusas - skridome su rankiniu bagažu, todėl nusipirkti negalėjau nieko. Pagaliau kelios matytos Garnier Botanic Therapy linijos atsirado ir Lietuvos rinkoje, šiandien apie kokosus ir makadamia.











Mano nuomonė:

Pasakysiu iš karto, kad linija su Argano aliejumi man patinka labiausiai, šios linijos kondicionerių perku jau antrą kartą, jis padaro mano plaukus tokius švelnius ir šilkinius, kad pati negaliu patikėti, tačiau grįžtame prie kokosų. Galiu pasakyti, kad kokosų aromatas vienas iš mano mėgstamiausių. Gamintojas žada maitinti ir švelninti plaukus, nepasunkinti ir rūpintis natūraliu juos grožiu. Man priemonės per sunkios, panaudojus kaukę supratau, kad tai visiškai ne mano istorija. Bandžiau ieškoti  sprendimo ir galimybės naudoti priemones nežiūrint į nieką, nes kvapas dieviškas, o konsistencijos labai malonios. 
Išvada tokia, man labai tinka plaukų šampūnas naudojant kartu su argano aliejaus linijos kondicioneriumi. Jeigu plaukai labai sausi (pvz. po baseino ir pirties), aš galiu ant sausų plaukų užtepti kaukę vietoje įprasto aliejaus. Čia svarbiausiai nepadauginti, nes plaukai bus sulipę. Daugiau niekas netinka, sorry ;-). 
Apibendrinant noriu pasakyti, kad Garnier Botanic Therapy COCO milk and macadamia priemonės idealiai tiks labai sausiems ir pažeistiems plaukams, mano jau nebe tokie, ir ačiū Dievui. Matyt mano plaukų atstatymo pastangos nepraėjo veltui.

PR sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig