2020 m. sausio 7 d., antradienis

Origins Original Skin™


Labas rytas, mano brangieji, keliaujant aš atradau labai daug pliusų, aš nešneku apie tai, kad faina pakeiti aplinką, kad pamatai naują kultūrą ir žmones, o apie tai, kad užsienyje yra visiškai kitokios kosmetikos parduotuves ir skrendant, yra galimybė apsilankyti duty free. Ką ten galima atrasti? Priemones su kuriomis galima keliauti. Patikėkite, per kelis mėnesius puikiai supratau kokių priemonių veidui reikia keliaujant, kad jos turi būti mini dydžio ir gerai drėkinti veido odą, būtent todėl labai džiaugiuosi atradus Origins Original Skin™ veido priežiūros liniją.





Mano nuomonė:

Origins Original Skin™ linija skirta veido drėkinimui ir suteikti veido odai gaivumo ir spindesio. Mano turimos priemonės kelionės dydžio, jos nėra mažos, todėl per kelias keliones aš sugebėjau sudaryti nuomonę.
Pasakysiu iš karto, kad man jos tinkamos tik kelionės metu, bandysiu paaiškinti kodėl. Po skrydžio ir lėktuvo (patirto streso, kai lėktuvas bando nusileisti kelis kartus, o po to nusileidžia kitame oro uoste) mano oda stipriai išsausėja, reikia stipriai drėkinančių priemonių, jos neturi būti riebios (nes ten, kur keliauju, dažniausiai šiltas klimatas ir per daug aliejinės priemonės gali kimšti poras), todėl Origins Original Skin™ serumas ir balansuojantis losjonas mano atradimas. priemonės labai lengvos tekstūros, susigeria akimirksniu, atstato ir drėkina odą, suteikia jai spindesio ir išlygina veido toną. Priemonės veikia labai greitai, todėl po nakties iš pat ryto oda atrodo idealiai.
Dar viena atradimas - Origins Original Skin™ matiškumo suteikiantis kremas, kurį dažniausiai naudoju kaip makiažo pagrindą (jeigu veido odos sausumas dar jaučiasi, tada ir serumą prieš). Didelis kremo pliusas - jis tinka visų tipų odai ir vizualiai mažina poras, todėl aš manau, kad nusipirksiu net didelį šio kremo įpakavimą, nes man jis tobulas.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad kartais reikia mokėti atrasti sau tinkančias priemones, o tam idealiai tinka mini ir kelionės tipo produktų įpakavimai, taip bandyti neskauda piniginei.


SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig