2020 m. sausio 30 d., ketvirtadienis

Jaunystės paslaptis su Sesderma Factor G


Labas rytas, mano brangieji, vakar beveik visą dieną praleidau kirpykloje, balinau ir dažiau plaukus, šnekėjome labai įvairiomis temomis, apie veido ir kūno priežiūrą, apie plaukus, dažymą ir priežiūrą. Išvada viena, visos mes labai labai skirtingos, vienoms (šnekant apie veido odą) reikia lygesnio veido atspalvio, kitoms drėkinimo, dar kitoms polizravimo, vitamino C efekto ir gaivesnio veido, tačiau visos sutinkame su vienu teigimu, norime stangrumo, regeneracijos ir gyvenimo be raukšlių. Mano patarimas - Sesderma Factor G  veido priežiūros priemonės.



Galingas augimo faktoriais praturtintas koncentratas skirtas odos atjauninimui: suteikia stangrumo odai, didina elastingumą, mažina raukšles, nes stimuliuoja kolageno ir elastino sintezę. Ideali staigaus poveikio priemonė. Intensyvus jauninantis ir regeneruojantis poveikis, iškart pastebimas odos stangrumas ir ilgalaikis priešraukšlinis efektas.
Ypatinga sudėtis:
100% augalinės kilmės 9 augimo faktoriai.
Intensyvus efektas po 7 kartų, naudojant kas dieną.
Galingas jauninantis poveikis.
Unikalios savybės, kurių dėka atstatomas odos stangrumas ir odos struktūra.
Tinka visų tipų odai.
Be parabenų.
SAVAITĖS TRUKMĖS INTENSYVI JAUNINANTI SISTEMA, DĖKA SKIRTINGĄ POVEIKĮ TURINČIŲ AUGIMO FAKTORIŲ, EFEKTINGAI ATJAUNINA ODĄ, PADIDINA STANGRUMĄ IR ELASTINGUMĄ.
1 diena: stangrinimas.
2 diena: regeneracija.
3 diena: maitinimas.
4 diena: odos tono suvienodinimas.
5 diena: stangrinimas.
6 diena: apsauga.
7 diena: jauninimas.









Mano nuomonė:

Pirmoji sąlyga - priemonės veikia geriau su kitomis Sesderma veido priežiūros priemonėmis iš Factor G serijos. Fantastika, tačiau pas mane yra ir veido kremas ir nuostabus stangrinamasis serumas.
Šitas ampules aš pastebėjau prieš Naujuosius, užsakiau tam, kad veido oda taptu stangresnė, pailsėjusi, norėjau gaivesnės ir pailsėjusios odos, o taip pat užmiršti apie raukšles. Visi prisiminame, kad Naujuosius pasitikimo Venecijoje, tačiau iki Venecijos kelias labai ilgas, plius važiuos autobusu nebuvo paprasta, oda viską jaučia.
Įpakavime ampulės skirtos visai savaitei (pasakysiu iš karto, kad priemonės pilnai užtenka rytui -vakarui veidui ir dekolte zonai), jų paskirtis skirtinga (nuo stangrinimo iki odos jaunimo, kas man labai aktualu). Priemonės konsistencija aliejinė, susigeria greitai, riebaus sluoksnio nepalieka, vienos jos naudoti nerekomenduoju, tai savotiškas veido busteris, kuris naudojat kitas linijos F priemones sustiprina rezultatą. Ampules naudoti patogu, pirštai lieka sveiki, nulaužti galiuką nėra sunku. Didelis pliusas - likusias ampules lengva pasiimti su savimi, jos užima mažai vietas ir rezultato nereikia laukti ilgai.
Pasakysiu nuoširdžiai, rezultatas matomas ant veido jau iš pirmųjų 2 ampulių panaudojimo. Veido oda tampa labai lygi, lyg kūdikio, švelni, pamaitinta ir raukšlių nesimato. Mano mimikos raukšlės prie lūpų tapo visiškai nepastebimos. Po pilno kurso efektas jaučiasi dar gerą mėnesį, toliau kursą galima ir kartoti (kaina nėra super didelė).
Apibendrinant noriu pasakyti, kad esu bandžiusi kelias Sesderma linijas, tačiau Factor G mano favoritas be jokių kompromisų.

PR sample


SHARE:

1 komentaras

  1. SS7 software available to limited number of users

    SMS interception only software USD $100

    SMS /call Voice recording USD $350

    2Factor Authentication /location tracking USD $500

    Read and intercept SMS /phone calls / 2 factor authentications etc

    Check another person whatsapp messages

    do you have a cheating partner? let me know

    EARN $1000 Daily Free

    Western Union bug software ..
    PayPal money adder
    Bitcoin money adder's
    Check another person whatsapp messages
    Spy on cheating partners phones

    Hack facebook account

    Contact: putro9111@gmail.com
    Mobile : 512 956 5704

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig