2020 m. kovo 28 d., šeštadienis

ARTISTRY STUDIO™ Tokyo Edition


Gero vakaro, mano brangieji, šiandien norėjau pasidaryti išeiginę, paskaityti knygą, prisivalgyti traškučių ir peržiūrėti seniai norėtus serialus. Kaip sėkasi jau matote ;-) Grįžau prie blogo rašymo, nes ir serialai atsibodo, ir ofisas lovoje atsibodo negyvai, vienintelis dalykas, kuris dar džiugina, tai blogo rašymas, todėl su dideliu malonumu tai ir darau. Šiandien jūsų dėmesiui fantastiška nauja Artistry Studio kolekcija.
















Mano nuomonė:

Aš tiesiog dievinu Artistry limituoto leidimo makiažo kolekcijos, ten visada yra perliukų, kurie tampa mano kosmetinės 'must have' produktais, apie įpakavimus net nereikia sakyti. Juokas juokais, tačiau šių kolekcijų įpakavimų dizainas išskirtinis, apgalvotas ir labai stilingas. Šį kartą mano rankose tik kelios priemones, jas išbandžius užsakiau dar daugiau kolekcijų priemonių testavimui, nes man patiko.
Pradėsime nuo labiausiai patikusios priemonės? Kas tai? Teisingai, skaistalai. Aš puikiai žinau, kad labai daug merginų atliekant makiažus nenaudoja skaistalų, nes nenori rausvo arba persikinio veido. Kokia nesąmonė, skaistalai suteikia veidui gaivumo, švelnumo, jie paryškina ir sujungia visą makiažą. Aš turiu labai daug skaistalų, tačiau tokios gražios, kaip aš sakau baby pik spalvos dar nebuvo mano kolekcijoje. Skaistalai pudriniai, su aplikatoriumi ir įpakavimu su veidrodžiu. Svarbiausiai, nepadauginti, nes pirmą kartą naudojant aš atrodžiau kaip rožinis paršiukas. Po kelių patapšnojimų ant rankos, aš supratau kaip jie veikia, todėl problemų nebuvo.
Antroje vietoje labai funkcionali šešėlių ir lūpų priemonių (sakau taip, nes ten ir lūpų blizgiai, ir lūpų dažai). Gal žalios spalvos šešėliai ne visai mano istorija, tačiau man labai patiko rudi atspalviai, plius šešėlių tekstūra ir pigmentacija. Aš jau užsakiau rudų atspalvių paletę, todėl laukiu kada ji bus mano rankose. 
Paskutinėje vietoje lūpų pigmentas, kitaip aš šitos priemonės pavadinti negaliu. Aš žinau, kad tokie tintai populiarus Azijos rinkoje, jie gana ryšių atspalvių, pigmentas susigeria į lūpų odą, ilgai lieka ir gražiai atrodo. Mano ryškiai raudonas su oranžiniu šiltu atspalviu, objektyviai vertinant, labai geras dalykas, tačiau man tokie dalykai nepatinka ir viskas.

Apibendrinant noriu pasakyti, kad kviečiu apžiūrėti visą kolekciją ir išsirinkti tai, kas patiks būtent jums, o aš galiu rekomenduoti skaistalus ir šešėlių paletę, o visas kitas priemones išbandysime jau netrukus, manau jau kitą savaitę.

PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig