2020 m. kovo 27 d., penktadienis

Sesderma RETISES 0.25% KREMAS NUO RAUKŠLIŲ


Kaip aš jau ne vieną kartą rašiau savo bloge, viskas ko man norisi, tai lygios, gražios ir jaunos odos. Be jokios paslapties, mano tobulos odos išvaizda rūpinasi Sesderma. Šio gamintojo priemonių ant mano kosmetikos stalelio daugiausiai, aš labai vertinu tiek kokybę, tiek pasirinkimą, tiek rezultatą ant veido. Kol mes būname namuose, neeiname į lauką, arba maksimaliai dengiame veidą, noriu rekomenduoti tobulą priemonę nuo raukšlių su retinoliu Sesderma RETISES 0.25% .



RETISES 0.25% regeneruojamasis kremas nuo raukšlių yra naktinis kremas, kurio sudėtyje yra 0,25% koncentracijos gryno retinolio ir 1% askorbilo gliukozido (vitamino C) derinys, skirtas kovai su odos senėjimo požymiais. Grynas retinolis yra aktyviausia vitamino A forma, vienas iš efektyviausių raukšlių susidarymą stabdančių veiksnių, būtinas siekiant padidinti kolageno kiekį ir natūralią epidermio ląstelių regeneraciją. Odai atsinaujinant, nyksta dėmės. Be to, jis atstato pažeistą odą ir saugo nuo bėgant laikui patiriamos žalos. Dėl vitamino C antioksidacinių savybių oda tampa šviesesnė ir įgauna tolygesnį atspalvį. Kremo sudėtyje yra veikliųjų medžiagų, kurios papildo viena kitos poveikį, derinys: palmitolio oligopeptido tirpalas stimuliuoja kolageno sintezę ir stiprina epidermio glikozaminoglikanus, didindamas per laiką prarastą odos elastingumą. Antarkticinas skatina fibroblastų sąsajas ir augimą, todėl oda tampa švelnesnė ir gauna pakankamai drėgmės. Sudėtis papildyta ir bosvelijų rūgštimis, teikiančiomis odai raminamąjį poveikį ir mažinančioms odos paburkimą.

Kur pirkti: www.medexy.lt






Mano nuomonė:

Aš esu naudojusi šį kremą prieš atostogas, per atostogas nenaudojau, nes naudojau kitokias priemones (apsaugančias veido odą nuo SPF spindulių), o grįžus namo vėl naudoju su dideliu malonumu. Sesderma RETISES 0.25% KREMAS NUO RAUKŠLIŲ skirtas odos regeneracijai. Aš internetinėje parduotuvėje mačiau skirtingų koncentracijų kremus - 0,25 ir 0,5, mano mažesnės koncentracijos, tačiau poveikis buvo jau po kelių dienų naudojimų.
Kaip ir sako gamintojas, aš naudoju kremą vakarais. Po dviejų naudojimų mano veido oda tapo labai jautri, pradėjo reaguoti į vėją, prakaitą ir saulę (aš naudojau dieninį kremą su SPF filtru 40), po savaitės - pradėjo luptis ir tapo dar jautresne. Po kelių savaičių naudojimo oda tiesiog tobula. švelni, lygi ir vienodo atspalvio. Jautrumas praeina nenaudojant kremo per kelias dienas (priklausomai nuo odos būklės). Priminsiu dar kartą, naudojant kremą vakarais, dieną naudoite SPF apsaugančias priemones.

Apibendrinant noriu pasakyti, kad Sesderma RETISES 0.25% KREMAS NUO RAUKŠLIŲ tai dar vienas žingsnis gražios odos link.


PR sample


SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig