2020 m. kovo 20 d., penktadienis

Avon Moteriškas kvapusis vanduo „HERSTORY“



Labai netikėtai aš gavau Avin kvepalų naujieną Her Story, noriu pagirti Avon kompanijos atstovus vien už tai, kad jie organizavo siuntimą iki durų, nes karantino metu tai labai svarbu. Na nenoriu aš rizikuoti savo sveikata ir eiti į pastomatą, plius aš turiu būti namuose dar vieną savaitę, nes grįžau iš užsienio, o tai dviguba rizika. Kaip daryti su siuntomis, kurios lauke paštomate, nežinau ir galvoti kol kas nenoriu, nes pagrindinis sėdėjimo namuose dalykas - pozityvus mąstymas ir geros emocijos. Avon labai pasistengė, nes naujieji kvepalai labai gerai, o dar geriau jų naujas katalogas (kurio nesu varčius gerus kelis metus).



"Her story“ aromatas skirtas ugningoms moterims, kurios siekia savo svajonių.
• Kategorija: kasdienai arba vakarui
• Pagrindinės natos: rožinis pipiras, irisas, pačiulis
Būk savo istorijos autorė, kurk ją savo stiliumi ir įkvėpk kitas moteris! Su naujuoju AVON aromatu skleisi pasitikėjimo savimi aurą kad ir kur beeitum. Rožinių pipirų aistra, vilkdalgio žiedų drąsa bei rafinuotumas ir ryški pačiulio esybė įkvėps patirti tai, kas seniai brandinta.
Įkvėpimas
Kuriant šį aromatą norėjome užfiksuoti įkvėpimo aurą, kuri padrąsintų moteris siekti savo tikslų ir svajonių, kurti savo gyvenimo istoriją.






 Mano nuomonė:

Avon katalogų nevarčiau šimtas metų, supratau, kad ir čia yra labai daug gerų naujienų, surašiau sau labai ilgą norų sąrašą ir dar skaitau atsiliepimus apie kremines pudras ir matinius lūpų dažus. Grįžtant prie kvepalų noriu pasakyti, kad nauji kvepalai pavasario sezonui yra visiškas 'must have'. Aš dievinu rožinius pipirus, todėl testavau su dideliu malonumu.
Galiu pasakyti, kad buteliukas gražus, kokybiškas ir rožinės spalvos dozatorius pačiame buteliuke atrodo neįprastai ir labai stilingai. Kvapas lengvas, idealiai tinka pavasariui, rožiniai pipirai ir pačiuliai jaučiasi gerai, tai labai neįprastas ir malonus duetas. Aromatas saldokas ir pudrinis, man labai primina Lancome La Vie Est Belle Florale, bet Avon ne toks intensyvus ir skamba arčiau kūno.
Apibenrinant noriu pasakyti, kad su kvapu galima susipažinti pačiame kataloge, tai labai patogu, nes pirkti aklai iš piramidės aprašymo nerekomenduoju niekada, o aš kvapą vertinu labai teigiamai ir tikrai žinau, kad naudosiu gana dažnai, reikia tik kad karantinas pasibaigtų kaip įmanoma greičiau.


PR sample



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig