2020 m. kovo 21 d., šeštadienis

MARBERT 24H AQUA BOOSTER veido kremas ir serumas


Labas rytas, mano brangieji, kaip aš džiaugiuosi, kad mano blogo rašymo tempas nemažėja, o tik didėja. Vakar, kol buvo tinkamas oras ir apšvietimas, spėjau nufotografuoti kosmetikos priemones apie kurias planuoju rašyti bloge atsiliepimus. Atspėkite, kokių daugiausiai? Teisingai, priemonių plaukams (kaukių, aliejų ir šampūnų) ir veido priežiūros priemonių. Šiandien jūsų dėmesiui vokiškas veido priežiūros priemonių brandas MARBERT .



MARBERT 24H AQUA BOOSTER 
drėkinamoji želė - kremas skirta mišriai ir riebiai veido odai prižiūrėti. 
 
Jei odoje yra pakankamai drėgmės, ji tampa švelni ir minkšta. Siekiant optimaliai apsaugoti veido odą, išlaikyti ją gaivią ir švytinčią, Jūsų odai reikia pagalbos. MARBERT 24H AQUA BOOSTER linija yra ypatinga tuo, kad jos formulėje yra naudojamas „Hydro-Booster“ kompleksas. Į šį kompleksą įeina „Aquapront®“, hialurono rūgštis, vitaminas B3, taukmedžio sviestas bei kakavos sviestas. 
 
Drėkinamosios želė - kremo sudėtis papildyta veikliųjų medžiagų deriniu, kuris didina odos drėgmės kiekį. Priemonė įsigeria į viršutinius odos sluoksnius ir drėkina juos visą dieną. Ji geba išlaikyti būtiną drėgmės kiekį, didina odos atsparumą ir apsaugo odą nuo žalingo aplinkos poveikio. Švelni gaivinamoji želė - kremas glotnina odą, gerina tekstūrą, atgaivina odą, suvienodina atspalvį. 
 
MARBERT 24G AQUA BOOSTER 
drėkinamasis serumas
 
Jei odoje yra pakankamai drėgmės, ji tampa švelni ir minkšta. Siekiant optimaliai apsaugoti veido odą, išlaikyti ją gaivią ir švytinčią, Jūsų odai reikia pagalbos. MARBERT 24H AQUA BOOSTER linija yra ypatinga tuo, kad jos formulėje yra naudojamas „Hydro-Booster“ kompleksas. Į šį kompleksą įeina „Aquapront®“, hialurono rūgštis, vitaminas B3, taukmedžio sviestas bei kakavos sviestas. 
 
Serumas intensyviai drėkina odą visą parą. Sudėtis papildyta veikliųjų medžiagų deriniu, kuris didina odos drėgmės kiekį: Effipulp®Aquapront® + hialurono rūgštis + vitaminas B3. Koncentruotos veikliosios medžiagos užtikrina intensyvų odos drėkinimą. Atgaivina odą ir didina odos drėgmės kiekį. Serumas gerina odos atsparumą ir apsaugo odą nuo žalingo aplinkos poveikio. Stiprina odą ir drėkina ją iš vidaus. Odos sausumas pastebimai mažėja. 
 
Sudėtyje yra
Effipulp®Aquapront®“, hialurono rūgšties, vitamino B3.

Kur pirkti: Eurokos parduotuvė







Mano nuomonė:


Per Kalėdas Eurokos parduotuvė siuntė blogeriams dovanas, savo dovaną gavau ir aš, tai buvo MARBERT 24H AQUA BOOSTER  kremas gelis riebiai odai ir drėkinamasis serumas veidui. Aš manau, dabar pats laikas parašyti atsiliepimą, nes serumas jau pasibaigė, o buteliukas su geliu įpusėjo. Ką tai reiškia? Kad priemonės patiko. 
Puikiai žinote, jeigu yra galimybė pasirinkti, aš pasirinksiu priemones nuo raukšlių arba anti-age. Mano veidui norisi jau stipresnių ir kiek sunkesnių priemonių, o gal veido odos būklę veikia ir oro sąlygos (temperatūros pokyčiai, sausas oras ir šildymas). Kai aš pradėjau sportuoti ir aktyviau judėti, aš priėjau išvados, kad mano veidui vis gi reikia kiek lengvesnių ir gaivesnių kremų, tada aš ir prisiminiau apie dovaną. 
Pasakysiu iš karto, kad mano odai labiausiai patiko serumas. Vertinu labai patogų įpakavimą su pompa, malonu aromatą ir lengvą konsistenciją. Serumas susigeria akimirksniu, puikiai drėkina ir suteikia veidui švelnumo. Nepatikėsite, tačiau po naudojimo jaučiasi veido odos gaiva, nepakartojamas jausmas, kurį aš jau spėjau užmiršti naudojant sunkius kremus su SPF filtrais nuo raukšlių.
MARBERT 24H AQUA BOOSTER kremas gelis man patiko mažiau, gal mano oda nėra riebi, todėl ir rezultatas toks. Kremo įpakavimas kokybiškas, tačiau aš labai nemėgstu įpakavimų kur reikia imti kremą rankomis (būtent todėl serumas gavo mano aukščiausią įvertinimą). Kremo-gelio konsistencija labai lengva, jis nesijaučia ant odos, gaivumo ir drėkinimo jausmas nepalieka visą dieną (aš paskutiniu metu nedarau makiažo, todėl puikiai galiu įvertinti visų testuojamų kremu poveikius solo). Minusas - nėra SPF (man tai labai aktualu), pliusas - tekstūra idealiai tinka riebiai odai ir naudojimui vasarą (išbandyta Egipte). Pabaigai galiu pridurti, kad kremas gali būti naudojamas kaip makiažo pagrindas, nes neriebina veido odos ir nesukelia alergijos.

PR sample




SHARE:

1 komentaras

  1. Ar čia tai, ką reklamuoja te?
    kosmetikos gaminio pakuotės ženklinime pateiktame ingredientų sąraše nurodyta medžiaga izobutilparabenas, kuri įrašyta kosmetikos gaminiuose draudžiamų medžiagų sąraše (Reglamento (EB) Nr. 1223/2009 II priedo eil. Nr. 1375) ir medžiaga (konservantas) metilizotiazolinonas, kuri uždrausta naudoti nenuplaunamuose kosmetikos gaminiuose dėl kontaktinės alergijos sukėlimo ir odos dirginimo. Platintojas UAB „Kosmelita“, tiekiantis rinkai kosmetikos gaminį - veido kremą MARBERT 24H AQUA BOOSTER 02 Light, neatitinkantį 2009 m. lapkričio 30 d. Europos Parlamentoir Tarybos Reglamento (EB) Nr. 1223/2009 dėl kosmetikos gaminių IV skyriaus 14 straipsnio 1 dalies a punkto, IV skyriaus 14 straipsnio 1 dalies d punkto i papunkčio ir II skyriaus 3 straipsnio reikalavimų, pažeidė Lietuvos Respublikos produktų saugos įstatymo 9 straipsnio 1 punkto reikalavimą – teikti į rinką tik saugius gaminius.

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig