2020 m. kovo 22 d., sekmadienis

Higlighteriai kurie matomi net iš kosmoso - MADARA Cosmic Drops Buildable Highlighter blizgiklis



Labas rytas, mano brangieji, kaip praeina jūsų karantino dienos? Ar viskas gerai, netrūksta veiklos? Aš vis bandau save pralinksminti, pagaminti ką nors skanaus, pradėjau net sportuoti namų sąlygomis (nes nesinori išeiti į gatves po karantino priaugus kelis kilogramus) ir žinoma, labai daug laiko skiriu ne tik blogui, bet ir kosmetikos, bei mados naujienoms. Labai smagu, kad prekyba internetu klesti ir užsakymų tik daugėja (labai daug internetinių parduotuvių siūlo ypatingas kainas arba nuolaidas, todėl pats laikas atrasti ką nors naujo arba pakeisti savo veido priežiūros rutiną), šiandien mano pasakojimas apie Latvių kompaniją, kuri pradėjo nuo organinių veido priežiūros priemonių (kurios man labai labai labai patinka) ir praeitais metais pristatė natūralios sudėties, organišką, tinkanti veganams ir geros kokybės kosmetikos liniją. Šiandien šnekėsime apie  MADARA Cosmic Drops Buildable Highlighter blizgiklis (higlighterius), kuriuos galima pastebėti net iš kosmoso.



Daugkartinio paryškinimo priemonė. 

Šis sertifikuotas natūralus skystas blizgiklis naudojamas tiek subtiliam štrichui, tiek kosminiam švytėjimui sukurti. Šis natūralios odos priežiūros ekspertų sukurtas blizgiklis pagamintas iš mineralų dalelių, sumaišytų su prabangiu hialiurono rūgšties ir alijošių serumu. 

Tepkite prieš arba po makiažo pagrindo. Tepkite sluoksniais, suteikiant išraiškingumo. Įmaišykite į kasdien naudojamą drėkiklį arba makiažo pagrindą, kad juo padengta oda įgytų šventiško spindesio. 

„Cosmic Drops“ – daugiasluoksnis blizgiklis. Leiskite jam įsigerti per 2–5 min., po to tepkite kitą sluoksnį.

Kur pirkti: MadaraCosmetics






Mano nuomonė:

Aš nesitikėjau nieko gero iš organiškos, veganiškos ir natūralios kosmetikos. Pripažinkime, kai nesi veganas, tau rūpi tik rezultatas ant veido ir daugiau nieko. Per Riga Fashion Week pristatymą mes visos gavome Madara kosmetikos dovanas, ten buvo blizgesiai, higlighetrio ir kreminės pudros mėginukai. Kas man patiko? Viskas, iš pat ryto aš jau rašiau laišką Madara atstovams su pasiūlymų bendradarbiauti (patikėkite, aš labai retai tai darau, nes mane sudominti labai labai sunku, o Madara naujienos tiesiog pakerėjo mano širdį). Aš pažadu, kad mes būtinai aptarsime visus Madar kosmetikos gėrius, o šiandien šnekėsime apie skystus higlighterius, kurie švyti taip, kad juos įmanoma pastebėti net iš kosmoso. 
Gamintojas siūlo net 4 atspalvius, aš savo kolekcijoje turiu du: rožinį ir auksinį. Nuotraukose galite pastebėti, kad rožinės spalvos higlihteris kur kas intensyvesnis, auksinis kiek švelnesnis ir sklaidosi geriau. Aš manau, čia viskas priklauso nuo jūsų norų, fantazijos ir poreikio, aš su dideliu malonumu naudoju tiek ieną, tik kitą. Gamintojas teigia, kad tai daugiafunkcinė priemonė, galima naudoti tiesiog solo, galima maišyti su kremine pudra, galima vietoje akių šešėlių (gerai ištušuoti ir leisti susigerti). Man labiausiai patinka auksinės spalvos higlighterį maiųyti su kremine pudra ir gauti ant veido sveikos odos efektą, o per skruostus pereiti tik su higlighteriu efektui sustiprinti.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad labai rekomenduoju atkreipti dėmesį į Madara kosmetiką, tai unikalios, kokybiškos, labai pigmentuotos ir natūralios sudėties priemonės. Šiuo metu Madara Internetinėje parduotuvėje taikoma net 30% nuolaida visoms priemonėms.

PR sample







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig