2020 m. kovo 26 d., ketvirtadienis

Botanic Therapy Hair Milk Masks


Sveiki, mano bangieji, šiadnien pasibaigė mano karantinas, viskas, pagaliau gali pati pasiimti savo siuntas ir neskambinti draugėms. Dar vienas dalykas, pagaliau lauke pajaučiau šviežio oro aromatą, žinoma, tai buvo per medicininę kaukę, tačiau ne tame esmė. Aš esu socialiai atsakinga, pasiėmiau siuntas iš paštomato ir skubiai namo. Kai pradėjau daugiau dėmesio skirti blogui, siuntų padaugėjo, tai džiugina ir labai kelia nuotaiką, nes naujienos yra visada super gerai. Šiandien jūsų dėmesiui Garnier plaukų priežiūros naujienos, Botanic Therapy Hair Milk Masks.







· Restoring Honey – maitinančio ekologiško migdolų pieno ir plaukus atkuriančio medaus derinys maitina plaukus juos neapsunkindamas;

· Fortifying Castor – maitinančio ekologiško migdolų pieno ir stiprinančio ricinų aliejaus derinys stiprina plaukus jų neapsunkindamas;

· Revitalizing Ginger – maitinančio ekologiško migdolų pieno ir imbiero šaknies ekstrakto su medumi derinys intensyviai suteikia gyvybės gyvybingumą praradusiems plaukams jų neapsunkindamas.








Mano nuomonė:

Jeigu turite labai plonus ir nelabai pažeistus plaukus, jums naujiena tikrai labai patiks. Susisduriau su daugelio merginų problema, nes visos maitinančios ir atstatančios kaukės labai tirštos tekstūros ir riebina plaukus, plius apimties nebelieka. Botanic Therapy Hair Milk Masks tikroji išeitis, tai pienelio konsistencijos plaukų kaukės, kurios skirtos skirtingoms plaukų problemoms spręsti: pažeistiems, silpniems ir nusilpusiems ploniems plaukams.
Aš pasakysiu iš karto, kad man naujiena nelabai patiko, mano plaukas storas, šiurkštus ir jam reikia kitokių priemonių, pavyzdžiui Garnier kaukės su bananais arba mangais. Aš išbandžiau visas pienelio konsistencijos kaukes ir galiu pasakyti, kad jų konsistencija tikrai labai lengva, aš užtepiau ant plaukų net 3 kaukės paspaudimus, o mano rankos nejaučia jokio efekto. Na žinote, būna taip, kad užtepi kaukę ir pirštai tiesiog slysta, efektas jaučiasi iš karto, plaukas minkštas ir pamaitintas. Aš bandžiau laikyti ir ilgiau, efektas vienodas. Žinoma, nuo kaukės su medumi efektas geresnis, nuo kaukės su recino aliejumi plaukas šiurkštus kaip niekada. Mano plaukams labai trūksta ir maitino ir drėkinimo, plaukas po kaukės labai sausas, galiukai net traška, juos iššukuoti sunkoka. Aš negaliu pasakyti, kad mano plaukai labai pažeisti, ne, tikrai ne, tiesiog įprato prie kitokių priemonių.

Apibendrinant noriu pasakyti, kad jeigu jūsų plaukai ploni, Botanic Therapy Hair Milk Masks tikrai jums patiks, o aš su dideliu malonumu grįžtu prie savo favorito,  Garnier kaukės su mangais, kuri tobulai maitina ir drėkina mano sausus plaukus.

PR sample



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig