2020 m. kovo 26 d., ketvirtadienis

Tobulos kūno priežiūros priemonės iš Dr. Hauschka


Kol visos fizinės kosmetikos parduotuvės uždarytos, labai kviečiu naujienų ir atradimų ieškoti internetu, mano favoritas - www.bioteka.lt. Visai neseniai atradau Dr. Hauschka brendą iš naujo, man labai patinka plaukų ir kūno priežiūros priemones. Šiandien apie kūno aliejų su levandomis ir dušo gelį su ciberžolių ekstraktu pašnekėsime plačiau.




Šiluma ir rūpestingas dėmesys. Truputis laiko, susitelkiant į save. Sąmoningai atsipalaiduoti iki pat pirštų galiukų. Skamba kaip popietė SPA? Galima sakyti, taip ir yra. Skirtumas tik toks, kad tuo galite mėgautis kiekvieną dieną, rytais ir vakarais, niekur neišeidamos iš savo jaukių namų – ir lepindamosi Dr. Hauschka kūno priežiūros priemonėmis. Kasdienė mūsų kūno priežiūros rutina yra paremta šiluma, dėmesiu ir Jūsų natūraliu ritmu.
Šiomis dienomis, kai daugelis žmonių dienas praleidžia dirbdami prie kompiuterio, susiduriama su pojūčiu, kad galva pernelyg įkaista, tuo tarpu rankos ir kojos nuolat šąla. Tinkama kūno priežiūra gali pasitarnauti ir šiais atvejais, perskirstant kūno šilumą. Levandų ir durpinių samanų aliejus ryte pasižymi apgaubiamuoju poveikiu, o vakarinė vonelė su levandų ir durpinių samanų esencija padeda suvirškinti visas mintis, kurios kamuoja po darbo dienos. Žinoma, tinkama kūno priežiūra neatstoja nuoširdaus įsiklausymo į save. Tikėtis, kad greitai sušilsime rankas, jas patrynę, ir tą šilumą ilgai išlaikysime, būtų tik saviapgaulė. Turime surasti tokį vidinį stimuliantą, kuris natūraliai atstatytų natūralią kūno šilumos pusiausvyrą. Puoselėjant kūną, labai svarbi yra savimonė.

Rūpinimasis savimi ir įsiklausymas į save yra Dr. Hauschka kosmetikos kultūros dalis. Žmonės šiandien trokšta sugrįžti prie odos priežiūros kultūros, tačiau ne per gausybę SPA siūlomų malonumų. Vietoje to, gerovę galime pasiekti per kažko atsisakymą, praleidimą. Sąmoningai mėgaujantis kažkuo konkrečiu negu ištaškant save per visą puokštę pramogų. Dr. Hauschka priemonės gali leisti sąmoningai išgyventi akimirkas ir įvykius. Svarbu ir tai, kokiu būdu mes tas priemones naudojame ir tepame ant kūno. Ką galvojame tą akimirką, kokią žinutę nešame? Kosmetikos priemonės gali veikti kaip stimulas skirti sau vertingo dėmesio ir sąmoningai save formuoti ir kurti savo gyvenimą. Į Dr. Hauschka kosmetikos kultūrą taip pat įeina ir atsakomybė už gamtą, atsakomybė už veiksmus. Taip pat susigrąžinama atsakomybė ir už save patį, spinduliuojant šilumą, draugiškumą ir entuziazmą. Tai, kaip save vertinu ir kaip su savimi elgiuosi, veikia ir kiekvieno mūsų susitikimus su kitais žmonėmis.
 Dr. Hauschka kosmetiką perkame www.bioteka.lt





Mano nuomonė:

Ar yra skirtumas tarp paprastos dušo želės ir natūralios sudėties? Žinoma. Kai atskridome į Egiptą vakare, taip nesinorėjo ieškoti lagamine savo atvežtų priemonių, nes noras pavalgyti buvo didesnis. Vienu žodžiu, aš į dušą, vienas du, o ten paprastos priemonės, aš ilgai negalvojus pasinaudojau. Koks efektas? Kūno oda sutraukta, sausa ir šerpėtoja. Skubantis, kaip ir taupantis, moka du kartus. Jau vakare po maisto, teko ieškoti lagamine Dr. Hauschka aliejuką kūnui su levandomis ir dušo želę su ciberžole.
Pradėsiu nuo dušo želės, konsistencija tiršta, kreminė, plauna labai švelniai nesausina ir turi nuostabų ciberžolės aromatą. Pradžioje toks dušo želės įpakavimas man buvo kiek neįprastas (atsisuka apačioje), bet su laiku aš pripratau. Minusas - jeigu neuždarysi gerai, priemonė bėga po visą vonią.
Kūno aliejus su levandomis tapo mano favoritu, jis taip nerealiai kvepia, atpalaiduoja ir nuramina vakare, kad aš jau nelabai įsivaizduoju savo vakarinio ritualo be jo. Konsistencija tiršta, nuo temperatūros pokyčių gali tirštėti (reikia palaikyti šiltai, tada konsistencija tinka naudojimui). Dr. Hauschka aliejus gerai maitina ir puoselėja kūno odą, susigeria gana greičiai, tačiau aromatas išlieka ilgai net lovoje.

Apibendrinant noriu pasakyti, kad geriau sumokėti brangiau, tačiau savo vonioje turėti geros kokybės, natūralios sudėties kūno priežiūros priemones, kurios džiugina ne tik kūną, bet ir sielą.

PR sample









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig