2020 m. kovo 18 d., trečiadienis

Byphasse Reducing gel


Visos gražios ir tobulos merginos ir moterys (o mes visos tokios esame), kurios man bandė sakyti, kad laiko grožio procedūroms visiškai nėra, dabar gavo laisvo laiko per akis. Vienintelis dalykas tinkamai jį išmauduoti. Aš nelabai tikiu, kad visos puolėme sportuoti namų sąlygomis, mokytis kalbų arba kitos naujos profesijos. Būkite atviri nors su savimi, gaminame, žiūrime serialus ir darome mielus širdžiai dalykus. Aš darau tą patį, tik daugiau laiko nusprendžiau skirti grožio procedūroms. Pas mane kambaryje yra kampas (kažkada jis buvo viškai tuščias) kur guli neišbandytos ir gautos testavimui kosmetikos priemonės, OMG, kiek ten viskuo yra. Aš manau, kad reikėtų kelių mėnesio karantino namuose, kad aš susitvarkyčiau su visomis priemonėmis. Pradėjus sportuoti gerą mėnesį atgal, aš ištraukiau iš savo 'atsargų' kampelio Byphasse Reducing gel skirtą riebalų deginimui ir dariau masažą kiekvieną vakarą. 







Mano nuomonė:

Taip, taip, aš pradėjau sportuoti, tik įvažiavau į visą procesą, tik nustojo skaudėti raumenys ir aš pagavau įkvėpimą treneruotis, buvo paskelbtas karantinas ir uždaryti visi sporto klubai. Nu kaip čia taip? Suprantama, mūsų sveikata ir saugumas pirmoje vietoje, tačiau gaila, kad man vėl reikės pradėti viską iš naujo, nes sportuoti namų sąlygomis aš neturiu nei vienos, nei noro, nei įrankių (gumų, kilimėlio, kamuolio ir t.t.), o gal neturiu pagrindinio ir svarbiausio dalyko, motyvacijos. Matau praėjo visai nedaug laiko, todėl apie sportą namuose galvosime po geros savaitės, o kol kas, kad jau visai neapaugti riebalais ir celiulitu, aš tepu kremą. Žinoma, tai negali pakeisti nei sporto, nei tinkamų pratimų, nei sveikos mitybos, bet tai geriau, negu nieko. Aš Byphasse Reducing gelį pirkau Camelia vaistinėje prieš gerus metus (Pelenės parodoje praeitais metais), pirkau kelis įpakavimus, todėl pas mane dar liko į valias. 
Ispanų gamybos gelis sukurtas kovoti su riebalais ir celiulitu, gamintojas teigia, kad rezultatus naudojant priemonę du kartus per dieną, matysite jau po kelių savaičių. Sudėtyje 5% Activ Slim kompleksas , kuris veiksmingai veikia riebalus ir suteikia odai elastingumo. Priemonės formulė praturtinta Nori dumbliais ir sojos ekstraktais, kuriuose gausu mineralų ir vitaminų A, B, C ir E.
Man labai patinka, kad gelis akivaizdžiai stangrina odą, greitai susigeria ir turį malonų šaldomąjį efektą. Aš atradau masažuoklį, kuri pirkau penkis ar keturis metus atgal ir masažuoju problemines vieta. Patikėkite, kartu su masažu priemonė veikia kur kas efektyviau ir geriau.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad dabar pats laikas skirti daugiau laiko sau ir parodyti savo meilę kūnui, plaukams, nagams, bei odai. Būkite gražios, būkite sveikos ir laimingos.




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig