2020 m. kovo 19 d., ketvirtadienis

Pakeliamasis lyginamasis makiažo pagrindas ARTISTRY™ YOUTH XTEND™


Labas rytas, mano brangieji, kaip eina jūsų karantino dienos? Atsibodo namuose? Atrandate ką veikti? Aš jau sudėjau pieštukus ir šešėlius pagal atspalvius, spėjau surūšiuoti drabužius pavasario sezonui, nusipirkti dar drabužių ir rankinių (reikia kažkaip kelti sau nuotaiką), juk internetinę prekybą ir vinted.lt puslapį niekas nedraudžia. Galvoju tik apie vieną dalyką, kaip nueiti iki paštomato pasiimti siuntų ;-) Dar vienas didelis pliusas, manau Jūs tikrai pastebėjote, blogo rašymas. Aš peržiūrėjau savo turimas kosmetikos priemones ir supratau, neparašiau apie labai labai labai daug išbandytų priemonių. Šiandien taisome padėtį, pirmos nuotraukos padarytos vasarą, paskutinės vakar, o kreminė pudra Artistry naudojama pastoviai, nes labai gerai tinka mano veido odos tipui ir atitinka visus keliamus reikalavimus.




“ARTISTRY” “YOUTH XTEND” pakeliamasis lyginamasis makiažo pagrindas, kuris tinka visiems odos tipams, tame tarpe ir jautriai odai, yra pats pažangiausias visų laikų “ARTISTRY” senėjimą stabdantis makiažo pagrindas. Šis makiažas, kurį kuriant panaudota perversmą sukėlusi “ARTISTRY” “YOUTH XTEND” odos priežiūrostechnologija, pakelia, lygina ir stangrina odą laikui bėgant. Aukštos skiriamosios gebos šviesą atspindinti optika akimirksniu sušvelnina smulkių raukšlelių ir raukšlių požymius bei grąžina odai jaunatvišką išvaizdą, o pažangi “ARTISTRY” “YOUTH XTEND” technologija bei SPF 20 pasižymi ilgalaikais odos senėjimą stabdančiais privalumais. Visa tai leidžia ir leis odai išsaugoti jaunatvišką gyvybingumą dabar ir ateityje.

  • Platus atspalvių, tiksliai atitinkančių bet kokį odos atspalvį ir veido spalvą, spektras. Galima įsigyti 11* atspalvių, kurie sukurti naudojant išskirtinę “FACES” technologiją.
  • Mažiau smulkių raukšlelių ir raukšlių. Aukštos skiriamosios gebos šviesą atspindinti optika žymiai sumažina senėjimo požymių, su kuriais dažniausiai susiduriama, atsiradimą.
  • Kasdienis drėkinimas. Dvejopo poveikio natrio hialuronatas padeda išlaikyti drėgmę ir tinkamai drėkina odą visą dieną.
  • Apsauga nuo žalingų aplinkos veiksnių. SPF 20 suteikia apsaugą nuo kenksmingų UVA / UVB PA++ spindulių ir padeda išsaugoti jaunystės grožį.





Mano nuomonė:

Labai kokybiškai ir vizualiai gražus įpakavimas, tačiau pagauti visa tai nuotraukose visiškai neįmanoma. Mažiau fotogeniškos priemonės nesu mačiusi. Vieną vasaros dieną  vargau bandydama padaryti nuotraukas, tai spalva ne atitinka, tai pavadinimo auksinės spalvos raidžių nesimato, tai šviesos atspindžiai per visą buteliuką. Užmiršau ir palikau ateičiai, vakar vakaro šviesos jau nebuvo, todėl viskas pavyko puikiai. 
Sakau nuoširdžiai, apie tokią gerą kreminę pudrą tylėti negalima. Pasakysiu iš karto, mano veido odai idealiai tinka ARTISTRY™ YOUTH XTEND™ priemonės, sėkmingai naudoju kremus, losjonus ir paakių priežiūros priemones, logiška, kad ir kreminė pudra man prie širdies.
Sunku užsakyti atspalvį per internetą, aš suklydau du kartus užsakant pudras iš kitos linijos (jos man buvo per šviesios), su šita man pasisekė. Atsiliepimų inetrene nėra super daug, todėl ir pagooglinti neišeina. Mano turimas atspalvis vidutinio tamsumo, neutralus su geltonu pagrindu. Spalva labai gerai prisitaiko prie veido atspalvio, todėl aš šitoje vietoje esu be galo laiminga. Didelis ARTISTRY™ YOUTH XTEND™ kreminės pudros pliusas - SPF filtras, dabar tai man labai aktualu, nes matau skirtumą naudojant priemones be filtro ir su (ant veido atsiranda pigmentinės dėmes, kurių atsikratyti oi kaip sunku, todėl ir Jums, mano brangieji, rekomenduoju nerizikuoti). 
Pudros tekstūra kreminė, maskavimas nuo vidutinio iki pilno, ant veido atrodo gerai (tačiau reikia sklaidyti greitai, nes kitaip susigeria ir vizualiai tampa labai matoma ir atrodo nenatūraliai), išsilaiko visą dieną (fiksuoti su biria pudra būtina, nes finishas nėra matinis, jis lengvai satininis). 
Jeigu anksčiau renginiams ir proginiams makiažams aš naudojau MAC ir UD profesionalias pudras, dabar naudoju tik ARTISTRY™ YOUTH XTEND™, nes jos savybės kitokios, nes yra SPF filtras, nes maloniau jaučiasi ant veido ir neparyškina nei raukšlių, nei porų, plius nesausina ir nedirgina veido odos.

Apibendrinant noriu pasakyti, kad ARTISTRY™ YOUTH XTEND™ pudra patiks sausos ir normalios odos savininkėms, kurios nori papildomos priežiūros, vertina kokybę ir gerą maskavimo efektą.

PR sample



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig