2020 m. kovo 18 d., trečiadienis

Huda Beauty Nude Light šešėlių paletė



Labas rytas, mano brangieji, kaip eina jūsų karantino dienos? Mano puikiai, tiek laiko serialams, grožio procedūroms ir kaukėms aš neturėjau niekada. Tiesa, vakar parsisiunčiau italų kalbos mokymosi programą, labai noriu prisiminti kalbos pagrindus, nes šnekant nuoširdžiai, Italija yra mano svajonių šalis, beliko tik sulaukti epidemijos pabaigos ir momento, kada vėl galima bus keliauti. Pas mane yra viena labai gera tradicija, aš kiekvieną kartą keliaujant perku ką nors iš kosmetikos priemonių. Juk nereikia pamiršti, kad aš ne tik travel, bet ir beauty blogerė. Žodžiu, po Romos Sephora parduotuvės vaizdų aš negalėjau namuose miegoti ramiai. Viso labo, miegoti ramiai reikėjo vos vieną savaitę, nes jau buvo suplanuota Barselona, būtent iš ten aš atsivežiau Huda Beauty Nude Light šešėlių paletę.












Mano nuomonė:

Jeigu anksčiau aš labai rekomendavau taupyti laiką ir užsakinėti kosmetikos priemones internetu, ypač tokius brendus, kurių Lietuvoje nėra, dabar aš jau sakau kitaip. Mano rekomendacija tokia, jeigu yra galimybė keliauti, surašykite norimų kosmetikos priemonių arba kvepalų sąrašą ir eikite į parduotuvę, išbandykite priemones savo rankomis, tik tada priimkite sprendimą. Garantuoju vieną dalyką, nusipirksite visiškai kitas priemones, nei norėjote. Kokia aš bebūčiau faina blogerė, kaip bemokėčiau aprašyti šešėlius arba lūpų dažus, aš niekada negalėsiu jums nupasakoti šešėlių švelnumo, blizgučių spalvos perėjimo, ar kaip viena ir kita spalva tiktų prie jūsų akių arba odos spalvos. Sutinkate? Taip buvo ir man, patikėkite, a labai norėjau atsidurti prie Huda Beauty stendo, puikiai žinojau, kad noriu kreminės pudros, maskuoklio ir didelės šešėlių paletės. Išbandžius kreminę pudrą supratau, kad pilno veido kamufliažo man nereikia, ta pudra taip maskuoja, tokia sunki ir vizualiai matosi ant veido, kad pirkti jokio noro nebuvo. Didelės šešėlių paletės nepadarė tinkamo įspūdžio, tačiau labai labai labai patiko Nude paletės. Pliusai - maža kaina, daug atspalvių, didelis pasirinkimas (nude, neon, obsessions), skirtingos tekstūros, tinka transportavimui, kokybiški įpakavimai ir nereali kokybė. Mano pirmasis pirkinys buvo Huda Beauty Nude Rich paletė, ji iki šiol mano dažniausiai naudojama, nes spalvos atrodo taip tobulai, kad aš nuoširdžiai neturiu žodžiu Barselonoje aš jau žinojau, pirksiu Light variantą, nes šviesios spalvos ir violetiniai ir rožiniai blizgučiai neleido man miegoti visą savaitę namuose.
Koks labai didelis šios paletės pliusas? Paletė tinka šviesioms merginoms, tinka dieniniams makiažams (matiniai atspalviai), tinka pavasario gaiviems makiažams (naudojant violetinius ir rožinius chamelioninius atspalvius), tinka vakariniams makiažams (naudojant kartu su Rich paletės versija).
Aš manau, kad apie šių palečių kokybę šnekėti nereikia, labai pigmentuotos, spalvos labai gražios ir puikiai suderintos, rankos pačios pasiima šitas paletes darant makiažus, o jeigu ir nedarai ypatingo makiažo, dusty rose atspalvis su violetiniu pagrindu pasakiškai atrodo ant akių tiesiog solo.
Apibenrinant noriu pasakyti, kad labai rekomenduoju atkreipti dėmesį į Huda Beauty šešėlius, tačiau aklai pirkti nerekomenduoju, reikia bandyti ir rinktis atspalvius parduotuvėje. Atskleisiu paslaptį, dabar mano tikslas natasha Denona paletės, ten irgi yra kur pažiūrėti ir ką išbandyti.


SHARE:

2 komentarai

  1. Thanks for sharing this knowledgeable blog with us, truly a great informative site. It is very helpful for us. Never seen this kind of useful post. I am grateful to you and expect more number of posts like these.Your Face is Stupid

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig