2020 m. kovo 17 d., antradienis

Mixa žieminis odos priežiūros rinkinis, paruoštas jautrios odos ekspertų.


Ne veltui protingi žmonės sako, kad apetitas ateina bevalgant, taip ir pas mane šiandien. Aš staiga prisiminiau kaip faina rašyti blogą, kaip nuostabų tvarkyti nuotraukas ir pasakoti apie išbandytas kosmetikos priemones. Laimei, nuotraukų pas mane padaryta dar kelioms savaitėms į priekį, ne tik kosmetikos, tačiau ir kelionių, bus nuostabi proga pasidalinti įspūdžiais (nes kaip bebūtų, o aš galvoju, kad esu jau kelionių blogerė, plius Corona virusas kada nors pasibaigs ir mes turėsime vėl galimybę keliauti, o mano patarimai gali tikrai praversti). Šiandien šnekėsime ne apie kelionę, o apie veido priežiūros Mixa. Jos tinkamos net labai jautriai ir alergiškai odai, o veido kremai Hyalurongel tikrasis brandžios ir sausos odos 'must have'.







“Žiema – tai metas, keliantis didelį iššūkį visų tipų odai, o labiausiai – jautriai. Šaltas vėjas, drėgmė ir temperatūros svyravimai lauke bei karštis ir sausas oras patalpose gali greitai sudirginti. Todėl, norint apsaugoti odą, svarbiausia užduotis – pasirinkti tinkamus intensyviai drėkinančius ir maitinančius, tačiau švelnius ir mažiau dirginančius produktus. Užuot praususi vandeniu, rinkis micelinį vandenį ir naudok kremą ne tik ryte ir vakare, bet kartais juo pasitepk ir dieną, kai odos gynybai reikia pagalbos.”

Taigi, žiemos metu makiažui nuvalyti rekomenduojame naudoti Mixa Anti-Dryness micelinį vandenį.Intensyviam odos drėkinimui iš ryto naudok Mixa Hyalurogel Rich 24 val. intensyviai drėkinantį vedio kremą, o vakare – Mixa Hyalurogel Hight drėkinamąjį naktinį veido kremą-kaukę. Bet tai dar ne viskas! Mixa paruošė kai ką labai įdomaus ir išskirtinio! Tai ne tiesiog priežiūra, tai lūpų odos – vienos jautriausių kūno dalių – priežiūra:

• Itin koncentruotos sudedamosios dalys: sviestmedžių aliejus, alantoinas, vitaminas E, pantenolis.
• Itin raminanti įgudusi priežiūra: visiems lūpų poreikiams pritaikyta tekstūra
• Nuo sausų iki sveikų lūpų panaudojus vos vieną kartą: drėkinamos, sumažintas diskomfortas, apsaugotos










Mano nuomonė:

Prieš gerą mėnesį aš visai netikėtai gavau didelę Mixa veido priežiūros priemonių papildymą. Tikriausiai pasakojimą reikią pradėti nu to, kad Mixa priemonės tinka net labai jautriai ir probleminei odai, svarbu atrasti tai, kas tinka būtent tau. Kas tinka man? Mano mėgstamiausios priemonės, veido kremai su hialuronu. Hyalurongel (dieninis ir naktinis) kremai idealiai drėkina veido odą, jie labai švelnios ir malonios tekstūros, greitai susigeria ir nepalieka riebaus sluoksnio. Mano mėgstamiausias - naktinis. Aš tradiciškai užtepu labai storą sluoksnį vakare ir einu miegoti, iš ryto veido oda atrodo pasakiškai, švyti ir pamaitinta. Tokio tipo priemonės labai gerai tinka kelionės ir po kelionės metu, kai nuo temperatūros skirtumo (nuo +18 iki -5) veido oda raudonoja, šerpėtoja ir praranda drėgmę. Pridėkite stresą (nepatikėsite, tačiau aš labai bijau skraidyti, nors dabar darau tai pastoviai) ir sausą orą lėktuvę, gausite papilkėjusią, praradusią drėgmę sausą odą, kuriai reikia skubios pagalbos.
Antroje vietoje - lūpų balzamai. Rašau tekstą, o vienas iš gautų testavimui balzamų guli ant mano lovos šalia, nes irgi naudojamas pastoviai. Nourishing lūpų balzamas turi nuostabų ir vos jaučiamą aromatą, gerai drėkina ir apsaugo lūpas nuo vėjo ir išsausėjimo. Negaliu pasakyti, kad tai geriausias mano bandytas balzamas ever, tačiau jeigu jūsų lūpos nėra kaip Sacharos dykuma, manau puikiai tiks.
Kelis žodžius noriu pasakyti apie Mixa micelinį vandenuka, jis yra nuostabus, man jis patinka labiau nei Garnier, bet mažiau nei L'oreal. Šitoje vietoje noriu pasakyti, kad tai skonio reikalas.

Apibendrinant noriu pasakyti, jeigu jūsų veido oda išranki, jautri ir probleminė, labai rekomenduoju išbandyti Mixa veido priežiūros priemones, o visoms kitoms nuoširdžiai rekomenduoju Mixa kremus su hialuronu, tobulissimo priemonės veido drėkinimui ir puoselėjimui.

PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig