2020 m. kovo 17 d., antradienis

Laikas sau


Labas rytas, mano brangieji, pati netikiu, bet aš vėl grįžau prie blogo rašymo. O sakote, kad Corona virusas turi tik minusus.  Žinoma, aš juokauju, neįsižeiskite. Šiuo metu situacija atrodo kaip iš siaubo filmo, kur norisi TV kaip įmanoma greičiau išjungti ir neprisiminti niekados. 




Taip, galima sakyti, kad tai laikas sau, laikas skaityti knygas, laikas grožio procedūroms ir apmąstymams, o taip pat tai labai geras laikas pradėti mokytis kalbų, peržiūrėti seminaras arba seniai norėtą serialą. Žinoma, tačiau sunku būti pastoviai namuose, sunku neišeiti į gatves. Nepatikėsite, aš vakar pradariau langą ir tiesiog bandžiau kvėpuoti grynu oru. 
Gavosi taip, kad man dviejų savaičių karantinas, mes atskridome iš Egipto dar praeitą savaitę ir niekas net negalvojo apie epidemiją. Buvo fun, buvo smagu, buvo šilta ir buvo nuostabi jūrą, o taip pat naujai išbandytas sportas, nardymas ir tobulas maistas. Apie Egiptą pasakosiu jau netrukus, nes nusprendžiau daugiau laiko skirti savo blogui. Aš jį visai užmiršau, nes nebuvo kada. Aš pildžiau savo svajonę, o mano svajonė buvo (ir dabar yra) keliauti. Pavasario planai buvo grandioziniai, kitą savaitę turėjau būti Taline, toliau buvo numatyta kelionę į Helsinki, dar toliau Grand Kanarija ir Ryga, po Rygos Mados Infekcija Vilniuje ir galvojome apie Londoną arba Paryžių. Ačiū Dievui, bilietai nebuvo dar nupirkti, nes mes perkame juos pagal galimybes ir kai kainos geriausios, nes dabar reikėtų galvoti kaip grąžinti savo pinigus.
 Aš pasakysiu nuoširdžiai, nei vienas virusas neatims iš manęs jos, o kol kas aš labai griežtai vykdau visus nurodymus ir tikiu, kad mes turėsime galimybę išjungti šitą siaubo filmą.

Aš vakar tvarkiau namus, spintą, kosmetikos staliuką ir nuotraukas, prisiminiau, kad dar rudenį mes su Darja turėjome nuostabią fotosesiją, buvo šilta, buvo nuostabus oras, mes ėjome ir galvojome apie kelionę į Roma ir Barseloną, sprendėme kokius drabužius pasiimti su savimi ir filmavome stories "kodėl mes neįžiebsime Kalėdinės eglutės Vilniuje"... ha ha ha "Nes būsime Barselonoje". Šiandien nusprendžiau pasidalinti savo mintimis su jumis, nes pats svarbiausias dalykas tai, ką mes turime, brangus žmonės šalia ir mūsų prisiminimai.

PS. perskaičiau ir supratau, kad nieko gero nepasakiau apie drabužių derinuką, kuris nuoširdžiai gavosi geras. Aš labai mėgstu du dalykus - ryškias detales (kaip dryžiai ant sukneles ir rankinukas) ir geros kokybės ilgaaulius. Manau šitas derinukas puikiai tiks pavasariui ir šiltiems orams, šilta suknelė neleis sušalti, o odinė liemenė suteikia žaismingumo ir nepaslepia suknelės detalių (kaip pvz striukė arba paltas).





Suknelė - Alexander Wang
Liemenė - Mango
Avalynė - Chloe
Rankinė - Diane fon Furstenberg







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig