2020 m. kovo 24 d., antradienis

Laikomės dietos su Amway Body Key


Sveiki, mano brangieji, kaip eina jūsų karantino dienos? Aš tai keliauju nuo lovos iki virtuvės, toliau iš vonios ir tv, žodžiu ratais po būtą. Ko bijau labiausiai? Priaugti svorio, nes prieš karantiną ėjau į sporto klubą kiekvieną dieną, sportavau kartu su treneriu ir grupėse, plius plaukimo užsiėmimai. Pradėjau skaičiuoti kalorijas ir įvedžiau į savo maisto rutiną Amway Body Key produktus. Šiandien apie dietą namų sąlygomis pašnekėsime plačiau.















Mano nuomonė:

Aš užsakiau iš Amway kelių rūšių kokteilius: Vanilinį ir Šokoladinį, plius Vanilinį su sumažintu riebalų kiekiu (aš palieku jums linkus, kur galite perskaityti visą informaciją apie produktus). Mano planas buvo toks: kai sportavau, iš karto po visų treniruočių gerdavau kokteilį jėgoms atgauti. Karantino metu pakeičiau vakarienę kokteiliu su sumažintu riebalu kiekiu. 
Pradėsime nuo gertuvės, kuri labai patogi naudojimui. Didelis pliusas - yra keli skyriai, kur galima įdėti vitaminus, supilti pieną (kuris reikalingas kokteiliui pasidaryti), įdėti papildomų priedų (jeigu reikia). Aš namuose turiu labai daug įvairių gėrtuvių, tačiau Amway man patogiausia, labai rekomenduoju kartu su koteiliais užsakyti ir ją.
Šnekant apie kokteilius noriu pasakyti, kad aš jau įpratus daryti juos ne su paprastu pienu, o su migdolų. Jame mažiau riebalų ir jis man yra nuoširdžiai skanesnis, iš kitos pusės, tai įpročio reikalas. Kaip jau sakiau, vanilinis Body Key kokteilis su sumažintu riebalu kiekiu pakeičia mano vakariene, o paprasti vanilinis ir šokoladinis - priešpiečiai (jeigu valgu vakare apie 16 val, tokiu atveju jau be vakarienės visai). Pradžioje buvo sunku ir kiek neįprasta, nes prie tokio maisto reikia priprasti. Labai labai labai labai norėjau valgyti, galvojau apie picas, dešreles, balandėlius ir cepelinus kartus, bet buvau stipri. Jeigu ištverti buvo velniškai sunku, valgiau Amway batonėlius, bet tai pačioje pradžioje, organizmas priprato greitai ir aš galėjau laikytis tokio grafiko be didesnių pastangų. 
Per 2 sporto ir dietos savaites aš numečiau net 3 kg ir tai buvo nuostabu. Aš jau mintyse skaičiavau ir įsivaizdavau kokia aš būsiu liekna po kelionės, kai grįšiu į sportą ir prie savo numatytos maisto programos. Koją pakišo karantinas, kai visi klubai užsidarė ir tenka sportuoti namų sąlygomis. Aš darau labai lengvus pratimus presui, kojoms ir rankoms po 15 min 3 kartus per dieną, plius sumažinau kalorijų kiekį ir padidinau valgymo kartus. 
Rytas - kosės (avižų, ryžių ir pan), priešpiečiai - batonėlis, pietus - salotos ir virta vištiena (kalakutiena, žuvis arba jautiena), popiečiai (salieros, morkos ir agurkas), vakarienė - kokteilis. Po 18 val nevalgu. Pridėjau daug natūralių daržovių sulčių: salieras, kalė kopūstas, morkos ir agurkai. Gėriu daug vandens, atsisakiau kavos ir pakeičiau ją žolėlių arbata iš Body Key.
Kaip jaučiuosi? Puikiai, jaučiu, kad svoris neauga ir raumenys stiprėja.
Aš esu didelė saldėsių mėgėja, todėl batonėliai man viskas. Aš užsakiau šokoladinius, po to išbandysiu ir su tropiniais vaisiai. Jie suteikia energijos ir gali pakeisti nesveikus užkandžius (traškučius, įprastą šokoladą ir pan).
Pabaigai kelis žodžius apie stebuklingą arbatą, man ji padėjo pačioje pradžioje, kai organizmas pratinosi prie dietos programos. Nuo šios arbatos valgyti visai nesinori, aš net nustebau. Jos sudėtyje žalioji arbata, citrinžolės ir dilgėlės, kurios labai gerai valo organizmą.

Apibendrinant noriu pasakyti, kad pats svarbiausias dalykas turėti tikslą, o Amway Body Key produktai Jums į pagalbą. Turint daug laisvo laiko namuose, rekomenduoju apmąstyti savo mitybos įpročius ir galimai jos pakeisti vardant sveikatos ir gražios figūros.

PR sample





SHARE:

2 komentarai

Blogger Template Created by pipdig