2020 m. balandžio 24 d., penktadienis

Antipodes® Blessing Anti-Pollution Light Face Serum Palaimingasis lengvas veido serumas


Labas rytas, mano brangieji, jeigu mano nuotaika iš ryto nelabai gera (blogai miegojau, iš ryto pakelė kurjeriai, paštininkas ir oras už lango blogas), mano rankos pačios pasiima į rankas šį nuostabų aliejuką iš Antipodes. Blogos nuotaikos nelieka ir kvapo, o jazminų aromatas nuteikia gerai dienai. 





Tikra palaima miesto gyvenimui. Baltaisiais jazminais kvepiantis serumas apsaugo nuo miesto taršos. Prastos kokybės oras stipriai veikia odą ir gali paveikti jos atliekamas funkcijas – atsirasti ankstyvojo senėjimo požymių, pasireiškiančio tamsiomis dėmėmis ir netolygiu odos atspalviu. Palaikykite odą gaivią ir skaisčią šiuo kasdieniu natūraliu barjeru, kovojančiu su taršos dalelėmis.

Ypač lengvas aliejinis serumas sudėtyje turi svilarožių žiedų ir saldymedžių šaknų, veikiančių mikropigmentaciją. Revoliucinis antioksidantas Vinanza® iš vynuogių ir azijinių imbierų padeda neutralizuoti laisvųjų radikalų keliamą žalą. Tuo tarpu kivių sėklyčių aliejus, gausus vitamino C, taip pat maistingasis avokadų aliejus stiprina odą. Tinkamas visų tipų odai, ypač rekomenduojamas linkusiai į riebumą.

Kasdienis ritualas: dosniai užtepkite ant atviros veido, kaklo ir dekoltė odos kiekvieną rytą, prieš tepant kremą.

Kur pirkti: Bioteka





Mano nuomonė:

Galiu pasakyti iš karto, tai geriausias aliejinis serumas kurį aš kada nors esu bandžiusi. 
Pradėsime nuo to, kad sudėtis išties labai gera, ograninė ir turi visus reikiamus sertifikatus, todėl dėl kokybės nei bijoti, nei galvoti nereikia, Antipodes Naujosios Zelandijos kompanija, kuri tikrai kelia pasitikėjimą ir verta savo kainos. 
Antras dalykas, serumo konsistencija, serumas labai lengvas, tačiau aliejus jaučiasi. Serumas susigeria akimirksniu, tačiau kelias minutes galima padaryti ir lengvą masažą veidui, kas tirai atpalaiduoja raumenis ir nuteikia gerai dienai. 
Trečias dalykas - jazminų aromatas. labai natūralus, užburiantis, fantastiškas, serumas kvepia pavasariu, laukais gėlių žiedais, saule, laisve ir vėju. Matote, kaip per karantiną išmokome vertinti gamtą, galimybę išvažiuoti prie ežero arba į mišką, judėjimo laisvę ir pasivaikščiojimus ir kvėpavimą grynu oru.
Ketvirtas dalykas - rezultatas. Gamintojas žada apsaugą nuo miesto taršos, lygesnį veido atspalvį, sumažinti laisvųjų radikalų žalą mūsų veido odai, lengvą drėkinimą, bei odos švytėjimą. Priminsiu, kad rekomenduojamą serumą naudoti prieš kremą, tačiau aš jį naudoju vieną rytais, jis gali būti tobulu makiažo pagrindu, jis lengvas, greitai susigeria, nepalieka riebaus sluoksnio, gerai drėkina ir puoselėja veido odą. Pritariu, kad jis tinka ir riebiai odai, nes jo tekstūra labai lengva.

Apibendrinant noriu pasakyti, kad tai geriausias mano gyvenime bandytas serumas, nieko nuostabaus, nes tai Antipodes, o mano meilė šitam brendui neturi ribų, todėl nuoširdžiai rekomenduoju išbandyti, vienas iš tobuliausių produktų rinkoje.

PR sample





SHARE:

1 komentaras

Blogger Template Created by pipdig