2020 m. rugpjūčio 26 d., trečiadienis

Išpardavimo perliukai


Kaip seniai aš nerašiau apie madą, net pati negaliu patikėti. Visi mano madingi deriniai jau seniai persikėlė į Instagramą, bet šį kartą labai norėjosi pasidalinti savo išpardavimų perliukais. Puikiai žinome, išpardavimai iš vienos pusės yra absoliutus gėris, o iš kitos - blogis. Kodėl? Nes išpardavimui reikia ruoštis ir pirkti tik tą daiktą, kurį pirktum be nuolaidos.




Kaip teisingai pasiruošti išpardavimui:

  • Įvertinti savo spintą ir suprasti kokių drabužių reikia;
  • Peržiūrėti madingus žurnalus ir kito sezono tendencijas, taip nuspręsti ką dar galima nusipirkti, o kas turi likti parduotuvėje;
  • Pirkti bazinius drabužius, kurie bus madingi nepriklausomai nuo sezono;
  • Rinktis tik kokybiškus drabužius ir geros kokybės audinius;
  • Pigi kaina neturi būti jūsų pirkinių varomasis variklis;
  • Nieko nepirkti spontaniškai, net jeigu drabužis ar aksesuaras labai patiko. Mintyse būtina pridėrinti jį jau prie turimų drabužių ir jeigu gaunasi bent keli deriniai, pirkti galima.


Atrodo visi mes viską puikiai žinome, bet iš kur spintoje atsirado tas baisus švarkas ir tos keistos kelnės? A? Pirkau per išpardavimą, nes buvo velniškai gera kaina, kuri ir paskatino nusipirkti. Kaip derinsiu, velniai žino, taip ir guli spintoje jau kelis sezonus, išmesti gala, o priderinti nepavyksta.

Prisipažinsiu, aš labai retai pasiduodu išpardavimų manijai, aš dažniausiai ieškau savo perliukų Humanoje, vintažinėse parduotuvėse arba vinted, plius nepraeinu dėmesiu ir outletus. Šį kartą pirkau šią nuostabią MaxMara Weekend rankinę būtent outlete. Tai kiekvieną sezoną leidžiamas modelis, tiesiog spalviškai kiekvieną kartą jis atrodo kitaip. Tokį daiktą pirkti galima, jeigu spalva priderinama prie jau turimų drabužių. Aš puikiai žinojau, kad Prada aukštakulniai bus šio derinio dalimi. Tai labai geras pavyzdys, kai tu nusiperki drabužį kuris papildo bendrą derinių pasirinkimo galimybę. Max Mara drabužiai ir aksesuarai geros kokybės, jie gerai nešiojasi ir tarnauja ne vieną sezoną, todėl investiciją skaitau labai vykusia.
Lindex parduotuvėje aš nesu labai dažnas svečias, bet galiu pasakyti, kokybė irgi tobulai gera. Mano pasirinkimas -  klasikinės baltos spalvos lininės kelnės (gera medžiaga, klasikinis drabužio modelis). Tokio tipo kelnės tiks prie megztinio ir švarko, puikiai atrodo tiek prie aukštakulnių, tiek derinant su sportinio stiliaus bateliais. Tai labai universalus ir bazinis drabužis, kuris tarnaus ne vienus metus.
Žalsvai geltonos spalvos palaidinė mano silpnybė, madingos tendencijos sako, kad plačios rankovės ir siluetai bus madingi dar ir kitą sezoną, todėl ji atsidūrė mano spintoje. Aš labai džiaugiuosi, nes ją lengva derinti su jau turimais mano drabužiais. Kai stovėjau prie kasos eilėje, mintyse priderinau ją prie švarko ir kelių sijonų, plius džinsų, bei lietpalčio. 

Apibendrinant noriu pasakyti, kad pats svarbiausias dalykas derinant drabužius - jūsų skonis ir stilius. Einant į parduotuves prisiminkite mano patarimus ir tikrai išeisite su nuostabiais pirkiniais, o jeigu ne, tai drabužius ir avalynę galima grąžinti dar 14 dienų.



Palaidinė - Lindex
Kelnės - Lindex
Rankinė - Max Mara weekend
(nuorodą į Mini modelį, mano Maxi)
Avalynė - Prada
Apyrankė - Pandora









SHARE:

2 komentarai

Blogger Template Created by pipdig