2023 m. rugsėjo 1 d., penktadienis

Kova su celiulitu. GEOMAR THERMO kremas kūnui tobulinti su šildomuoju efektu

 


Ciao tutti, su Rugsėjo pirmąją, tegul šitie mokslo metai būna ypatingai geri ir prasmingi. Ruduo - naujas sezonas, todėl naują sezoną reikia atidarinėti su trenksmu. Pradėsime nuo apžvalgos apie GEOMAR THERMO kremą kūnui tobulinti su šildomuoju efektu. Visi puikiai suprantame, su celiulitu kovoti reikia ne tik pavasarį ir vasarą, kova turi tęstis ištiesus metus. (aišku, jeigu norisi tobulo rezultato).






Mano nuomonė:

Italijoje Geomar ir Collistar yra vienos ir populiariausių priemonių kovai su celiulitu. Geomar labai prieinamas, kainos nėra didelės, Collistar kiek prabangesnis, bet jų kūno šveitikliai verti kiekvieno sumokėto cento. Geomar kremų nuo celiulito lentyna gana plati, aš mačiau apie 6 skirtingus variantus, pati pirkau tik su šaldomuoju efektu vasarai ir su šildomuoju žiemai (jeigu žiemą galima pavadinti 18 laipsnių šilumos). Be jokios abejonės, mano favoritas - su šildomuoju efektu, man tokie kremai patinka labiausiai. Jie labai malonios, kremines, lengvos tekstūros, susigeria akimirksniu. Šildomasis efektas nėra labai stiprus, tiesiog šildo problemines vietas ir tiek. Kaip aš sustiprinu efektą? Prieš naudojant priemonę aš suaktyvinu limfą darant tam tikrus masažus. Youbute paieškojus tikrai atrasite variantų, kurie tiks ir patiks Jums. Darote masažą (galima daryti rankomis, galima šepečiu) ir tepate kremą. Efektas iš karto wowww.
Prieš bikinį sezoną man pilnai užtenka kelių savaičių masažų su šepečių ir GEOMAR THERMO kūno kremo.
Italijoje kremo kaina 5,90 eur. Lietuvoje - 12,99 (Eurokos).
Apibendrinant noriu pasakyti, kad celiulitas tai bendra organizmo būklė, be tinkamos mitybos ir sporto, joks kremas nepadės jo įveikti. Geriausiai - atsisakyti saldžių gazuotų gėrimų, alkoholio ir saldumynų, daugiau vaikčioti ir pastoviai daryti masažus, tokia kova bus tikrai efektyvi ir naudinga visam jūsų organizmui.

Gražios dienos,

Aliona









SHARE:

1 komentaras

Blogger Template Created by pipdig