2023 m. rugsėjo 7 d., ketvirtadienis

Mėgstamiausi iš PIXI (kreminiai skaistalai PIXI On The Glow Bronze ir švytėjimo suteikiantis Flowless Beauty Primer)

 


Sveiki, mano brangieji, pasakosiu apie vienus iš mato ištikimiausių bendradarbiausimo partnerių - PIXI. Dievinu juos veido šveitiklius, vitamino C veido priežiūros liniją ir matinius lipų blizgius. Šiandien jūsų dėmesiui madingiausia šios vasaros priemonė - kreminiai skaistalai PIXI On The Glow Bronze ir švytėjimo suteikiantis Flowless Beauty Primer.









Mano nuomonė:

Pradėsime nuo vasaros top'o - kreminių skaistalų. Pasakysiu iš karto, kreminiai skaistalai niekada nebuvo mano mėgstamiausių kosmetikos produktu. Mano veido oda riebi, poros išsiplėtusios, užtepus skaistalus, jaučiuosi blynu. Kas turi probleminę ir riebią veido odą, tas puikiai supranta apie ką aš pasakoju.  
PIXI On The Glow Bronze priemonė gelinės tekstūros, mažiau riebi, spalva švelniai rožine su lengvu perlamutru. Manau PIXI kiek prašovė, nes spalva man labai šviesi, ant mano įdegusios odos rožinio atspalvio beveik nesimato, tik lengvas švytėjimas. Būtent todėl aš ir naudoju skaistalus vietoje higlighterio, toks variantas man labai patinka. Galima tepti skaistalus tiesiai iš įpakavimo (toks variantas man patinka mažiausiai, nes kreminės pudra lieka ant skaistalų, susimaišo ir gaunasi košė, reikia nuvalyti su pudros likučius su servetėle prieš kitą naudojimą) arba šepetėliu (aš naudoju sintetinį žvakės formos šepetėlį skaistalams). Kremines priemones būtina užfiksuoti su biriais produktais, taip jie išsilaiko ilgiausiai ir veidas netampa blynu.

Flowless Beauty Primer mano favoritų favoritas, nes tokias priemones aš tiesiog dievinu. Kreminės konsistencijos švytėjimo suteikiantis kremas lengvos tekstūros, Naudojant jį, bet kokia matinė kreminė pudra atrodo gaiviau ir natūraliau. Primeris suteikia veidui natūralaus švytėjimo efekto be riebaus blizgesio. Vasarą tai idealiausias vakarinio makiažo variantas. Aš darau taip: primeris - biri matinė pudra - skaistalai ir higlighteris. Veidas atrodo tobulissimo. Primeris nekemša porų ir naudojasi labai taupiai.

Apibendrinant noriu pasakyti, kad PIXI tikrai stebina, kuriamos priemonės labai geros kokybės, prieinamos ir spalvų paletė milžiniška. Nuoširdžiai rekomenduoju.


Gražios dienos,

Aliona









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig