2023 m. rugsėjo 5 d., antradienis

Vitalcare Anti Crespo siero (serumas glotniems plaukams)

 


Labas rytas, mano brangieji, šiandien pasakosiu bloge apie vieną iš geriausių plaukų priežiūros linijos VitalCare priemonę glotniems plaukams - serumą. Gyvenant Italijoje aš supratau, kad geriausiai pirkti tas priemones, kurias naudoja vietiniai ir kurie skirti vietinių žmonių problemoms spręsti. Kodėl? pabandysiu papasakoti.







Mano nuomonė:

Kiekviena šalis labai ypatinga ir išskirtinė, skirtingas klimatas, skirtinga temperatūra, vandens užterštumas, chloro lygis ir t.t. Gamintojai, priklausomai nuo rinkos subtilybių, adaptuoja priemones prie šios šalies gyventojų norų ir poreikių. Pastebėjau, kad pvz. perkant plaukų priežiūros priemones Egipte, jos idealiai veikia Egipte. Atveži namo, atrodo plaukai tokie patys, vanduo irgi, bet rezultatas ant galvos - tragedija. 
Būtent tas pats buvo su mano plaukais naudojant priemones, kurias atsivežiau iš Lietuvos. Išeini į gatvę, pasižiūri, italų plaukai nerealūs, ilgi, blizgantys ir stori. Mano plaukai pavargę, slenka ir pučiasi. 
Pirmą ką padariau, patamsinau šviesią spalvą, antrą - nusipirkau itališkas plaukų priežiūros priemones. Rezultatas - ilgi, gražūs ir blizgantys plaukai. Atrodo viskas labai paprasta, reikia tik mokėti atrinkti kas tinka.
Kaip tinkamai atrinkti priemones sau? Turime galvoje, kad italų plaukai labai stori ir gana šiurkštūs, o garbanotų žmonių čia labai daug (jiems skirtos kitokios plaukų priežiūros priemones). Mūsų plaukai ploni, jiems tokios porcijos maitinimo nereikia. Jeigu pirksite priemones su užrašu Nutrition žinokite, didelė tikimybė prašauti ir gauti neplaukus ir labai riebaluotus plaukus. 
Mano atradimas - Lissante linijos, jos skirtos glotniems plaukams ir blizgesiui. Tokio tipo priemonės neriebios, jos idealiai susitvarko su lengvu drėkinimu, vizualiai gerina plaukų būklę ir bendras vaizdas tobulas, plius plaukai lengvi ir gražiai blizga. Naudojant tokias priemones pastoviai, išsausėja galiukai. Vat būtent tam ir reikalingas Vitalcare Anti Crespo siero - serumas glotniems plaukams.
Jeigu šnekėti apie itališkas plaukų priežiūros linijas, kurios man patinka labiausiai, tai Vitalcare ir Biopoint. Būsite Italijoje, būtinai pirkite, tokių kainų kaip čia, negausite absoliučiai niekur. 
Vitalcare Anti Crespo siero skirtas besišiaušiantiems plaukų galiukams, kuriems reikia ypatingai daug dėmesio, tačiau svarbu jų neapsunkinti. Serumas labai lengvos gelinės konsistencijos, kvepia vyriškai gaiviais kvepalais (kvapas ilgai neišsilaiko), pasiskirsto lengvai. Kaip darau aš? Aš tepu ant šaknų ir per visą plaukų ilgš priemonę tiesinimui iš Vitalcare Pro Liscio Latte (papasakosiu apie ją bloge būtinai) ir ant galiukų Vitalcare Anti Crespo siero. Rezultatas nerealus, mano galiukai atrodo idealiai ir labai sveikai. Kodėl mano pasirinkimas ne aliejukas? Juk taip paprasčiau? Jeigu būčiau Lietuvoje, taip, būtų aliejus, bet čia, kaip karštis labai didelis, viskas prilimpa prie nugaros, o plaukai panaudojus aliejukus riebaluojasi kelis kartus greičiau, todėl galima naudoti serumus, pienelius ir lengvas trattamento priemones, kur sudėtyje yra alkoholis. Alkoholis greičiau išgaruoja ir neriebina plaukų. Niekada nepagalvočiau, kad tai gali būti svarbu, bet patikėkite, mano patirtis beveik du metai, aš jau išbandžiau labai daug  vietinių priemonių, todėl galiu rekomenduoti drąsiai. Vitalare priemones norisi rekomenduoti, nes juos tikrai geros ir veiksmingos. Man atrodo, jos kažkada buvo Eurokos parduotuvėje, bet aš liko, geras klausimas.
Pagooglinau, man išmeta Vitalcare Marulla liniją, tokios Italijoje niekada nemačiau ;-( Galimai čia kažkas užsienio rinkai, bet rekomenduoti negaliu.

Vitalcare Anti Crespo siero kaina Italijoje -nuo 3,59 Eur iki 5,50 (priklausomai nuo parduotuvės). Pigiausiai - Acqua e Sapone parduotuvėse.


Geros dienos,

Aliona




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig