2023 m. rugsėjo 2 d., šeštadienis

Tikroji prabanga iš Dolce & Gabbana (Clsssic Cream Lipstick 520 Coral ir Crayon Intense Aqua 21)

 


Gero šeštadienio, mano brangieji, šiandien mano pasakojimas apie Dolce & Gabbana kosmetikos liniją, Pirmą kartą Dolce & Gabbana kosmetikos stendą aš pamačiau Milane, pirkau skaistalus ir lūpų blizgį iš limituotos kolekcijos. Įpakavimai tikrai wowww, kiekvienam skoniui. Mano pasirinkimas buvo rožės (skaistalus matote nuotraukoje). Kaina irgi ne žema, už skaistalus ir blizgį aš sumokėjau apie 120 eurų. Sakykim, brangiai. Prašukavus Itališką vinted, aš atradau labai daug Dolce & Gabbana kosmetikos už labai patrauklią kainą. Jūsų dėmesiui šiandien mano pirmieji pirkiniai, Clsssic Cream Lipstick  520 Coral ir Crayon Intense Aqua 21.











Mano nuomonė:

Pirmoji mintis, kuri ateina į galvą galvojant apie  Dolce & Gabbana kosmetiką, tai tikroji prabanga. Labai išskirtiniai kosmetikos stendai, fantastiški įpakavimai ir nerealios kolekcijos. Pagaliau visą tai galima pamatyti gyvai ir (pagaliau, pasirinkti lūpų dažų spalvą gyvai arba išsirinkti tobulai tinkantį kreminės pudros atspalvį). Gaila, kad Lietuvoje šios kosmetikos nėra, bet aš žinau, Jūs keliaujate ir taip pat perkate kosmetiką. 
Kaip ir sakiau, šituos 'perliukus' aš pirkau vinted. Juokais, juokais, bet lūpų dažai su pristatymu kainavo vos 8 eurus, negalėjau nenusipirkti. Pieštukas kainavo apie 15, bet aš labai seniai norėjau būtent tokios ryškiai mėlynos spalvos vasaros makiažams.
Mano turimi lūpų dažai ir pieštukas iš pagrindinės kolekcijos. Lūpų dažų įpakavimas auksinis, visi pirštų antspaudai lieka, valyti tenka po kiekvieno naudojimo. Limituoto leidimo priemonės šitoje vietoje kur kas praktiškesnis variantas. Mano spalva Coral, aš tikėjausi labiau koralinės, negu rožinės spalvos. Lūpų dažų konsistencija kreminė, bet nėra riebi. Mano galva, tai tobuliausias kreminės tekstūros pavyzdys, kai priemonė maloniai tepasi, nesausina lūpų, neišbėga už kontūro linijos ir išsilaiko labai ilgai. Aš negaliu pasakyti, kad tai super kreminė konsistencija, tai labiau pusiau matinė tekstūra. Vienu žodžiu, labai labai patiko.

Crayon Intense Aqua 21 pieštukas tokios nerealiai ryškios spalvos, kad OMG. Aš manau, kad šita mėlyna spalva matoma net iš kosmoso. Tekstūra kreminė, intensyvus pigmentas, piešti linijas su jo vienas malonumas. Spalva ant akių išsilieka gana ilgai, bet nuo karščio gali atsispausti ant viršutinio voko. Ką daryti tokioje situacijoje? Reikia nuriebinti voką, tada pieštukas liks vietoje. Kaip tai padaryti? Su šešėlių pagrindu ir matine pudra. Pieštukas iš Dolce & Gabbana man taip patiko, kad aš užsakiau dar žalios ir violetinės spalvos. Laukiam siuntinių ;-)

Apibendrinant noriu pasakyti, kad Dolce & Gabbana kosmetika man labai prie širdies, priemonės turi kažką tokio wowww savyje, kad negaila sumokėti pilnos kainos. O jeigu, kartais, pavyksta atrasti pigiau, čia kelis kartus didesnis malonumas.


Gražios dienos,


Aliona













SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig