2017 m. rugpjūčio 25 d., penktadienis

Gero penktadienio planas: raudona braletė


Dėl didelio darbų krūvio aš jau net užmiršau, kad šiandien penktadienis. Tik nuotraukos ant kompiuterio darbo stalo primina apie nebaigtus įrašus ir šiandienos dienos planus. Teisingai, suplanavau papasakoti apie braletę, kurią užsakiau iš www.zaful.com puslapio.
 Manau, be jokios abejonės, braletės kiekvienos moters 'must have'. Logiška, jos tinka tik tada, kai tavo krūtinė maža, jeigu didelė, niekas net nesilaiko, vaizdas ne toks, kokio buvo galima tikėtis. Aš vis galvojau, ar verta užsakinėti tokio tipo apatinius iš internetinių parduotuvių. Čia kaip pasiseks su dydžiu. Aš dažniausiai perku M-L, man puikiai tinka (vertinant tai, kad mano krūtinės dydis yra 80B).  Kokybė tikrai verta dėmesio, siūlų nėra, viskas pasiūta gražiai ir gana kokybiškai. Aišku, iš priklijuotų aknemukų aš nieko per daug nesitikiu, tačiau po kelių skalbimų rankomis jie dar vietoje (net pati nustebau). Zaful puslapis siūlo labai daug įvairių bralečių, aš irgi turiu ne vieną, todėl sakau nuoširdžiai, išbandyti verta, bet mokėti daugiau 10 -12 $ neapsimoka.



mano braletė pirkta čia, tačiau jų beveik nebeliko, todėl rekomenduoju pažiūrėti šitą ir šitą variantus. Noriu priminti, kad su  kodu Zafulxie10 taikoma papildoma nuolaida



O koks jūsų penktadienio vakaro planas?









SHARE:

3 komentarai

  1. Labai gražu!
    O per kiek laiko pristatė ir kokios pristatymo kainos? :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Perkant už 30 EUR, pristatymas nemokamas, o atsiunčia labai įvairiai. kartais ir per dvi savaites, o kartais ir mėnesį reikia laukti. Muito mokėti nereikia, nes siunčia iš Čekijos.

      Panaikinti
    2. Ačiū už išsamią info! :) Bus drąsiau pirkti dabar.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig