2014 m. kovo 1 d., šeštadienis

Mano kosmetinėje... Pavasaris...


Labas rytas, Mano mielos skaitytojos, šiandien noriu Jus pakviesti apžiūrėti mano Pavasarišką kosmetinę. Kažkodėl man pavasaris, nors ir kalendorinis, asocijuojasi su rožine spalva, todėl šiandien daug rožinio atspalvio mano kosmetinėje...


Labai rožiniai su shimeriu GUERLAIN Météorites Perles Du Paradis - Sparkling Illuminating Powder
plačiau čia:
Pavasariški vaisiniai lengvi kvepalai Montale Pterry Frutti, buteliukas labai rožinis... ;-)
Chanel blush horizon de chanel - rožiniai Chanel skaistalai
Chanel Les 4 Ombres Quadra Eyeshadow Spices 79  Chanel akių šešėliai - mano atžvilgiu labai pavasariškos šešėlių spalvos. Plačiau čia:
Šepetėlis skaistalams Real Techniques. Plačiau čia:
Lūpų balzamas Drėkinamoji Kolageno esencija Mizon Collagenic Aqua - tikrai fantastiškas drėkinamasis efektas už prieinamą kainą.  Plačiau čia:
Rožiniai Chanel nagų lakai Chanel Paparazzi 208 ir Chanel Allegoria 331
Holika Holika Baby Bloom Moisture BB Cream. Plačiau čia:
Chanel rouge allure laque lip lacquer spalva 76
Labai lengva veido pudra Shu Uemura. Plačiau čia:
Guerlain šešėlių rinkinys antakiams: Plačiau čia:
Dior  Show iconic overcurl blakstienų tušas
Dior veido maskavimo pieštukas. Dior Skinflash Radiance Booster Pen 02 candle ligh. Plačiau čia:

Vat tokia gavosi mano pirmos pavasario dienos kosmetinė. Aš visada stebiuosi, na kada aš Jums apie viską papasakosiu...



Truputi vėliau pratęsime su Shu Uemura aliejiniu prausikliu veidui. Jis irgi kaip tik pavasariškos rožinės spalvos...

Aliona
SHARE:

6 komentarai

  1. Ir jus su pavasariu:-) Kaip tie Chanel rouge allure laque lip lacquer? Verti demesio?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Galite sakyti man Tu... ;-) ačiū labai... Chanel rouge allure laque lip lacquer Man patinka, kitą savaitę padarysiu atsiliepimą ir pamatysite nuotraukas. ;-)

      Panaikinti
  2. Pritariu, man irgi pavasaris - visokios pastelinės spalvos, rožinė ypač :) Ypač visokie tamsūs lakai keliauja į stalčiaus gilumą kai ima saulė šviesti. Na o dabar mano kosmetinėje tikras pavasaris - ji pasipildė 2014 m. Dior trianon kolekcijos šešėliais, skaistalais ir lūpdažiu. Labai džiaugiuosi ir laukiu kada išbandysiu.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sveikinu su naujais pirkiniais... pasidalinti nuomone apie Dior pavasarinius šešėlius, baisiai įdomu... kiek žiūrėjau blogų, visus jie neryškus, frostiniai su shimeriu... įdomu kaip Jums... ;-)

      Panaikinti
  3. Na šiandien kaip tik pabandžiau viską ryte. Šešėlių paletė (Nr. 234) tikrai labai šviesių spalvų, visos spalvos su šimeriu, visurinė gelsva turi daugiausiai blizgesio, rožinę ir tamsi pilka - mažiausiai. Dengiais labai maloniai, nes šešėliai minkšti, gaunasi neintensyvus, pastelinis, švelnus makiažas, man dar būtinas ryškesnis pavedimas, nes kitais būtų pernelyg neryškios akys. Na bet pliusas tas, kad labai tinka dieniniam makiažui ir dar gerai, kad šešėliai ir juose esantys blizgčiai visiškai nebyra ant veido. Manau ši paletė ypatingai tiks vasarai, kai bus daug saulės ir ryškiau matysis šešėlių blizgumas. Skaistalai (Corail Bagatelle) labai gražios ryškios rožinės spalvos, matiniai, dengiasi maloniai, išsilaiko visą dieną, neturi jokio blizgesio, todėl puikiai tinka su blizgiais šešėliais. Lūpdažis 774, tok ryškus rožinis, net neoninis tam tikrame apšvietime atrodo, bet truputi skaidrus, nėpadengia lūpų visiškai, todėl atrodo gana subtiliai. Nesausina, gana ilgai laikosi, tik nelabai patinka man kvapas iš pradžių, paskui pradingsta.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū labai už atsiliepimą.
      Galiu pasakyti, kad Dior šešėliai buvo ir yra puikios kokybės, minkšti ir pigmentuoti. Man labai patinka penkių spalvų variantai kur kartu su akiu pavedimu.

      reikės lūpų dažus nupirkti pabandymams, nes seniai kažkaio Dior nepirkau... ;-) o rožinės spalvos puikios pavasariui...

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig