2014 m. gruodžio 10 d., trečiadienis

Maybelline New LASH Sensational Vėduoklės efektą sukuriantis blakstienų tušas




Man labai patinka būti beauty bloggere, visada sužinau apie naujienas pirma, o svarbiausia, gaunu naujienas testavimui. Ačiū labai Maybelline kompanijos atstovams už nuostabiai supakuotus produktus, man labai patiko. Šį kartą Maybelline pristato dvi naujienas, ilgai laukus Baby Lips lūpų balzamus ir naują Maybelline  New LASH Sensational Vėduoklės efektą sukuriantis blakstienų tušą. Apie Baby Lips aš papasakosiu kiek vėliau (jus galite surasti mano senesnius pasakojimus apie Maybelline Baby Lips mano bloge), o šiandien aš noriu papasakoti apie Maybelline blakstienų tušą, kuris man labai patiko.




Gamintojo aprašymas:






Kartu su Maybelline New York Lash Sensational pasiruošk atrasti blakstienas, kokių niekada neįtarei turėjusi.
Pajusk, kaip unikalus lenktas Lash Sensational šepetėlis išskirtinai kruopščiai padengia Tavo blakstienas.
Vidiniai mikrošereliai pasiekia net ir smulkiausias blakstienas, kurių nė neįtarei turėjusi, o išoriniai didieji šereliai tušu padengia ilgesnes ir storesnes blakstienas. Dėl akies kontūrą atkartojančios lenktos šepetėlio formos blakstienos nuo vidinio iki išorinio akies kampučio išskleidžiamos taip, kad kiekviena blakstiena būtų maksimaliai pastebima. 
Lengva, kone besvorė Lash Sensational tekstūra, kurios sudėtyje nėra didelio kiekio vaško, sluoksnis po sluoksnio padengia kiekvieną blakstieną. Jos atrodo gaivios, lygios, bet ne apsunkintos ar šiurkščios.
Naujojo tušo grožį pabrėžia ir išskirtinė pakuotė, primenanti perlų švytėjimą.

Įspūdingi rezultatai: lyg vėduoklė maksimaliai išskleistos 100% blakstienų. Nuo kampučio iki kampučio, nuo apačios iki viršaus, nepamirštant nė vienos blakstienos.

Įpakavimas:

Gavau neįprasto grpžio dežutę...



dežutės viduje naujas Maybelline tušas...







Teptukas:











Rezultatas:


be tušo....



su Maybelline  New LASH Sensational blakstienų tušu






Su makiažu:


Mano nuomonė:

Pradėsiu nuo teptuko. Man labai patinka guminiai blakstienų teptukai, jie lankstesni ir leidžia nudažyti kiekvieną blakstieną. Maybelline naujo tušo teptukas atrodo labai įdomiai, jis yra guminis, šereliai skirtingo ilgio ir leidžia nudažyti visas blakstienas, net kampučiuose. Blakstienos gaunasi ilgios, gražios ir atskirtos. Jokių gumulėlių nepastebėta. Rezultatas nuotraukose, mano manymu jis yra įspūdingas. Tušas turi Maybelline tušams būdingą kvapą, tačiau aš jo beveik nejaučiu.
Pats svarbiausiai dalykas, kuris man yra labai svarbus, Maybelline tušas nusiplauna labai lengvai, paprastu valikliu, dienos bėgyje nebyra ir atrodo labai gražiai.

Rekomenduoju išbandyti naujieną. Taip pat noriu paminėti, kad naujo Maybelline tušo įpakavimas atrodo ypatingai gražiai ir prabangiai, jį malonu laikyti rankose, o taip pat tai galėtų būti nuostabi dovana...







SHARE:

4 komentarai

  1. Oi, blakstienos tai labai gražiai atrodo :) Kažin, ar pas mus jau yra pirkti? Visai susigundžiau išbandyti (nors buvau prisižadėjus nebepirkalioti naujų tušų, nes kažkaip vis tiek nieko geriau už mylimą Artdeco All in one neatrandu).

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Reikės Artdeco tušą būtinai išbandyti. Maybelline šitą tušą pristato kaip naujieną... parduotuvėse dar nemačiau, bet jau greitai...

      Panaikinti
  2. Pritariu kad dazo puikiai, bet kokiu valikliu valote kad jums nusivalo lengvai? nes man laaabai sunkiai valosi, nors valau su vandeniui atspariu valikliu...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Su L'oreal, jis labai riebus, todėl ir nuvalo super.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig