2014 m. gruodžio 22 d., pirmadienis

Sleek akių šešėliai Arabian Nights


Šiandien mano antrasis straipsnis apie Sleek Arabian Nights akių šešėlių paletę, aš jau rodžiau kelis savaitgalius iš eilės mano makiažus, atliktus šios paletlės pagalba, atėjo eilė parodyti pačią paletlę...




Gamintojo aprašymas:







Sleek akių šešėlių paletė Arabian Nights (limutotas leidimas) . Palėteje rasite 12 labai pigmentuotų, sodrių spalvų, kurie padės sukurti ypač gražius, ryškius vakarinius makiažus. 
Sleek akių šešėliai visame pasaulyje žinomi dėl savo aukštos kokybės bei pigmentuotų spalvų, kurios puikiai išsisklaido ir ilgai išsilaiko ant akių voko.
Spalvos: Scheherade"s Tale  (perlinė), Gold Souk (perlinė), Alladin`s Lamp (perlinė), Sultan`s Garden (perlinė), Hocus Pocus (perlinė), Simbad`s Seas (perlinė), Genie (perlinė), Black Magic (perlinė), Stallion (matinė), Sorcerer (perlinė), Valey od Diamonds (matinė su bizgučiais)

Įpakavimas:





Atspalviai:




Ant rankos su Essence akių makiažo pagrindu:




Kaina: Lietuvoje gaima nusipirkti už 40 lt, http://www.sleekmakeup.com -11,99$ + mokesčiai ir siuntimas

Mano nuomonė:

Kai aš pirmą kartą pamačiau Sleek akių šešėlių palečių pasirinkimą, žiūrėjau dvi geras savaites atsiliepimus ir makiažo variantus tam, kad išsirinkti to tiksliai noriu. Viena iš gražiausių palečių, bent jau man, yra Sleek Arabian Nights paletė. Šešėlių spalvos tamsios, tinka vakariniam makiažui. Paletėje yra ir matiniai ir blizgūs atspalviai. Šešėliai labai pigmentuoti ir gerai tušojasi. Tamsūs šešėliai turi juodos spalvos pagrindą, šviesių atspalvių tik du, jie tinka pašviesinti makiažą arba sustatyti akcentus, nes abu labai blizgūs.
Mano mėgstamiausi atspalviai: Hokus Pokus (tamsiai žalia spalva), Simbad's Seas (mėlynai violetinis atspalvis) ir Stallion (tamsiai violetinis, matinis atspalvis), kuris puikiai tinka šešėlių ištušavimui.
Sleek šešėliai laikosi visą dieną, aš naudoju akių šešėlių bazę, nebyra (net keista), kokybė labai gera.
Rekomenduoju išbandyti, nes tai labai geras produktas už labai mažą kainą.

PS. makiažo variantus galima rasti čia ir čia...





SHARE:

2 komentarai

  1. superiniai seseliai labai patiko ir tiko

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ir man labai patinka, labai gražūs ir pigmentuoti atspalviai ;-)

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig