2014 m. gruodžio 19 d., penktadienis

www.lookfantastic.com grožio dėžutė / LOOKFANTASTIC BEAUTY BOX december 2014




Pagaliau, aš gavau savo http://www.lookfantastic.com grožio dėžutę. Aš iki šiol niekada nepirkau tokių dėžučių, nes galvojau nieko gero ten nėra, bet mano draugei Mildai vis gi pavyko mane u-kresti grožio dėžučių lyga, ir aš užsakiau... Užsakymo teko laukti labai ilgai, bet pagaliau dėžutė rankose...



Pasakau iš karto, aš dar nieko nebandžiau, tik išpakavau, padariau nuotraukas ir rašau straipsnį...

Gamintojo aprašymas:

Kaip dalis mūsų įsipareigojimo teikti geriausias grožio  ir kosmetikos priemonės, leiskite mums pristatyti ... The Lookfantastic Beauty Box !!!

Atraskite mūsų patikimą pasirinkimą.Grožio dėžutė visada yra šešios produktų mini įpakavimai, ir siūlo odos, plaukų, kosmetikos ir kūno produktų pasirinkimą, atitinkanti kiekvienos grožio sferos.

Dėžutės turinys visa lieka paslaptyje, kol negausite savo dėžutės. Grožio dėžučių kiekis ribotas, todėl verta paskubėti.

Kaina: 15 svarų...

Na o dabar kaip atrodo dėžutė:





Produktų sąrašas:

Šį kartą dėžutėje buvo net 6 produktai, 2 iš jų pilni įpakavimai.

Macadamia Infused comb - aš kažkodėl visada galvojau, kad jis medinis, pasirodo, jis plastamsinis. Labai noriu išbandyti, nes jau norėjau pirkti... Kaina 6 svarai.

Olexerisken aliejus brandžiai odai su vitaminais... labai norėjau išbandyti šią produktų liniją, dabar turėsiu tokia galimybę, aliejaus kvapas citrusinis, spalva oranžinė... atrodo tikrai labai įdomiai. Mini įpakavimas 15 ml., pilnas buteliukas 30 ml.  - 47 svarai

Murad veido prausiklis su vitaminu C - dar viena įdomybė. Permatomos spalvos veido prausiklis su oranžinės spalvos granulėmis. Pilna kaina 18 svarų, mini įpakavimas 45 ml.

Lord&Berry juodos spalvos pieštukas akims, mini įpakavimas. Pilnos versijos kaina 12 svarų

Elemis- papaya enziminis veido pelingas- puikiai tinka brandžiai odai, švelnina, glotnina ir drėkina.
dėžutėje mini įpakavimas -15 ml., Pilnas 50 ml. -29, 50 svarų

Pure Gold Collagen - pati įdomiausia kosmetikos priemonė dėžutėje, tinka brandžiai odai, tai skystieji vitaminai mūsų odai. labai nekantrauju išbandyti ir parašyti pilną atsiliepimą... Dėžutėje mini įpakavimas 10 ml, įprastai parduodami dėžutėje po 10 vnt. - kaina 39, 50 svarų

Na ir galiausiai bourjois akių šešėliai - spalva bordo - violetinė, dviejų spalvų šešėliai ir akių pavedimas. Kaina 7,99 svarų


Aš perkaisčiau labai daug atsiliepimų prieš užsakant dėžutę, yra ir teigiamų ir neigiamų, savaime suprantama užsienyje merginos rašo neigiamą komentarą tik už tai, kad gavo Macadamia plaukų šukas be macadamia aliejaus, nes negali daryti procedūrų plaukams. Man grožio dėžutės turinys labai patiko, dauguma priemonių anti-age, kurie puikiai man tinka, labai daug drangios kosmetikos ir pilnų įpakavimų už sąlyginiai mažą kainą. 
ar aš užsakinėsiu dar? Taip, būtinai, man labai patiko..

Gruodžio mėnesio dėžučių jau nėra, galima užsakyti tik sausio mėnesio dėžutę ir laukti siurprizo..
















SHARE:

4 komentarai

  1. Aš kažkokią tokio tipo dėžutę esu užsisakius. Tai kaip pasakyt... Gauti - smagu, va būčiau blogeris, gal ir tikrai verta. Nes prideda visokių mėginėlių. Bet kai žmogus esi joks ne blogeris, tada žiūri žiūri, kad tie produktai na kaip ir nieko, bet pats to nepirktum. Tarkim, gauni rankų kremą, kai namie dar 5 stovi - gal jis ir nieko, bet košės tai iš jų nevirsi... Tai patraukiau pečiais, nusispjoviau ir nebeužsisakinėju :D Nutariau, kad už tiek pinigų verčiau nusipirkt ką nors, ko tikrai reikia :D Vienas tik iš jo džiaugsmas - baisiai gauti smagu, toks kindersiurprizas didelėms tetoms :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Pritariu, pažiūrėjau šitos dėžutės turinį - taip, būtų smagu gauti, o smagiausia būtų gauti nemokamai (manau, dažnai užsieny blogeriai nemokamai gauna), smagu tie maži buteliukai, bet tai gali ten ir pievų prisiųst - ar kaip nors pasirenki ten jos turinį, kažkur buvo toks atseit klausimynas apie odą, tai, kas labiausiai rūpi (raukšlės, raudonis ir pan.), bet ir tai kiek skaičiau atsiliepimų, vis vien ne į temą atsiųsdavo.

      Panaikinti
    2. Jeigu esi bloggeris, jau "prisivalgai" pilno dydžio įpakavimų, nes realiai tiesk nesunaudoji, manau čia paprastiems žmonėms kur kas smagiau gauti pabandymams už nedidelę kainą. Aišku, minusas tai, kad nežinai ką gausi, tinka, netinka... šį kartą man pasisiekė, aš dar nesu bandžius tų produktų ką atsiuntė... ;-)

      Panaikinti
    3. Užsienio bloggeriai tikriausiai ir gauna nemokaimai, aš gaunu tin bloggerio nuolaida www.feelunique.com puslapyje, www.lookfantastic.com dar ne.. aš kek žiūrėjau praeitų mėnesių dėžučių, visos patiko, labai norėjau praeto mėnesio dėžutės, nes ten buvo garsios Glow kaukės mini įpakavimas, didelio pirkti nenoriu, nesunaudosiu, o mažiuką išbandyčiau su malonumu... Užsienio dėžutės prabangesnės, aš jau nesakau apie Korėjietgiškas MemeBox, aš vis prisimenu atsiliepimus apie Lietuvos dėžučių servisą, kur siųsdavo aplamai tik mėginukus labai mažus ir pasibaigusio galiojimo produktus... ;-)

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig