2015 m. balandžio 26 d., sekmadienis

Chanel Blue Notes de Chanel 2015



Paskutiniu metu šnekant apie naujas kolekcijas aš pastebiu tik Chanel ir Dior naujienas. Kodėl? Man atrodo tik todėl, kad dideliu kosmetikos gigantai kariauja už mūsų pinigines ir pasirinkimą, pristatant viena naujieną po kitos. Jeigu žiūrint į Dior nuotraukas norisi nusipirkti viską, o aš jau mačiau kaip atrodo naujieji Dior Show antakių pieštukai, tai tiesiog pasaka, tai Chanel kolekcijos iš serijos "kažkur aš tai jau mačiau". Aš esu labai didelė Chanel gerbėja, ir pakelk mane naktį, aš ne klaidų atsakysiu kaip vadinasi lakų spalvos pvz. vasaros'14 arba rudens'12 metų kolekcijos, todėl leidžiu sau komentuoti tai ką matau. O mes matome vėl mėlynus atspalvius. 

Tai papildoma vasaros kolekcija, galiu pasakyti vasaros kolekcija nėra labai prasta, tačiau kaip jau įprasta Chanel, jie išleidžia dar vieną papildomą kolekciją ir dar limituoto leidimo kruizinę kolekciją tik pardavimui Chanel boutique.


Žiūrint į Kolekcijos Promo nuotraukas suprantu naujas Chanel siūlomas makiažo tendencijas: matiniai atspalviai jungiami su blizgiais, mėlynas ryškus akių pavesimas ir vos matomas lūpų blizgesys. O kaip gi be mėlynos spalvos nagų lakų? Būtent iš Chanel aš išmokau derinti akių pavedimo spalvą prie nagų lako spalvos. Toks derinys man atrodo labai saikingas ir gražus.

Chanel Les 4 Ombres – $61.00 - keturių spalvų akių šešėliai



  • #244 Tisse Jazz  (US Only)- kaip jau įprasta, gražios spalvos šešėliai mūsų nepasieks, jie skirti tik Amerikos rinkai, o iki mūsų parduotuvių atkeliaus rudai-pilki šešėliai. Negerai.
  • #246 Tisse Smoky


Illusion D’Ombre Velvet – $36.00

  • #98 Melody

Illusion D’Ombre – $36.00

  • #102 Mysterio

Ombre Essentielle – $29.50 - vienos spalvos mėlynas šešėlis bus parduodamas mūsų rinkoje, manau būtent šį spalvą buvo naudojama Promo nuotraukoje modelio makiažui atlikti.

  • #116 Swing 
  • #118 Midnight

Le Volume de Chanel – $32.00 - blakstienų tušas tamsiai mėlynos spalvos

  • #70 Blue Night

Le Volume Ultra-Noir de Chanel – $32.00 blakstienų tušas 

  • #90 Noir Khol (Limited Edition)

Cils Scintillants Mascara Top Coat – $32.00- blakstienų tušo viršutinis sluoksnis. Prisiminate iš Kalėdinės kolekcijos Bronze Platine bronzinės spalvos blizgučius? Esmė ta pati, tik spalva ryškiai mėlyna.

  • Jazzy Blue (Limited Edition)

Ligne Graphique de Chanel – $34.00 - mėlynos spalvos akių pavedimas deja irgi skirtas tik Amerikos rinkai, todėl ir sakau, kad jeigu reikia mėlynos spalvos pravedimo kaip Promo nuotraukoje, rekomenduoju rinktis vieno atspalvio ryškiai mėlynos spalvos šešėlius ir naudoti šlapiuoju būdu, bandžiau su juodos ir violetinės spalvos Chanel šešėliais, gaunasi labai gerai.

  • #60 Dream Blue (Limited Edition) (US Only)

Stylo Yeux Waterproof  – $32.00 - akių pieštukas

  • #916 Perle de Lune

Gloss Volume 



Le Vernis – $27.00 - nagų lakai




  • #665 Vibrato
  • #681 Fortissimo (Limited Edition)

  • Mano nuomonė:

    Labai gaila, kad gražiausi Chanel kolekcijos produktai skirti ne mūsų rinkai, o nusipirkti kažką iš Amerikos būna labai sunku, todėl lieka tik peržiūrėti nuotraukas ir gyventi toliau. 

    Aš pasikrapščiau savo kosmetinėje ir prisiminiau, kad mano Chanel šešėliai atrodo panašiai:



    O Chanel lakai beveik identiškai:


    Todėl galima sakyti jausmas 'kažkur aš tai mačiau' manęs nepagavo.... Pažiūrėsiu parduotuvėje vieno atspalvio Chanel šešėlius mėlynos spalvos (jų kokybė žymiai geresne už keturių spalvų užkeptos konsistencijos šešėlius) ir tušo pagrindą.


    SHARE:

    5 komentarai

    1. Dziaugiuosi, kad musu nuomones del "kazkur maciau" sutapo :) Man idomu, kaip seniai tave sitas jausmas aplanko, jei moki visas spalvas, turbut taip pagalvoji apie kiekviena kolekcija? :) O DIOR kolekcija tai tikrai labai idomi, ar matei nauja ju filmuka? :)

      AtsakytiPanaikinti
    2. O jau koks pritrenkiamas pasirinkimas, arba mėlyna, arba mėlyna :D :D :D lepina klientus :D O Belargus nuo Fortissimo kuo iš tikro skiriasi?

      AtsakytiPanaikinti
    3. Gi yra dar kažkur išleista ta Chanel Mediterraneo: http://www.lomasguapa.com/chanel-mediterraneo/

      https://scontent.cdninstagram.com/hphotos-xaf1/t51.2885-15/e15/11116984_1575687729349692_1366307491_n.jpg

      Skirtumas nuo chanel summmer 2013, tos su drugeliais, tikrai minimalus.

      AtsakytiPanaikinti
    4. Anonimiškas2015-05-01 13:39

      o kur įsigyti galima chanel kosmetikos?

      AtsakytiPanaikinti

    Blogger Template Created by pipdig