2015 m. liepos 30 d., ketvirtadienis

L'oreal Superliner Smokissime Padūmavusių akių makiažo efektą teikiantis pravedimas





Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, užvakar mes bandėme padaryti makiažą naudojant vienos spalvos šešėlį ir juodos spalvos pieštuką, o šiandien mes naudosime tik juodos spalvos pieštuką - šešėlį. Tiesą sakant, noriu Jums pristatyti tobulą L'oreal naujieną - Smokissime pieštukus.





Gamintojo aprašymas:



TOBULAS PADŪMAVUSIŲ AKIŲ MAKIAŽAS AKIMIRKSNIU

Kiekvienas vizažistas žino: tobulam dūminiam akių įvaizdžiui reikia neatskiriamos porelės - akių pravedimo ir šešėlių. Tuo labiau, dūminio akių makiažo kūrimo procesas reikalauja ilgų valandų prie veidrodžio, bandant idealiai padengti šešėlius ir brėžiant kontūro liniją, todėl daugelis moterų pačios net neišbando šio kerinčio akių įvaizdžio.

Nuo šiol dūminio akių makiažo taisyklės keičiasi. Sukurti karščiausią akių įvaizdį vienu žingsneliu - realybė! Ir tai itin lengvai ir meistriškai gali padaryti kiekviena moteris, norinti seksualiausio žvilgsnio dabar ir čia.

“LOréal Paris” pristato „Superliner Smokissime“ - pirmajį pudrinį dūminio akių įvaizdžio pravedimą, kuriame susijungia geriausias akių pravedimas ir šešėliai į vieną makiažo produktą. Daugiau jokio vargo su dūminiu įvaizdžiu, nubyrėjusių šešėlių ar netikslią kontūro liniją! Unikali miltelinė  „pudros efekto tekstūra  ir ypač švelnus ir preciziškai tikslus aplikatorius  sukurs padūmavusių  akių makiažą bet kokio intensyvumo. “Smokissime” itin paprasta naudoti - brėžti, paskirstyti, ryškinti.

 Rinkitės vieną iš trijų sodrių  atspalvių – juodos, rudos arba intensyviai pilkos.

Kaina: 7,99 EUR

Spalvų pasirinkimas:



Įpakavimas:






Mano turima spalva: Black Smoke




Rezultatas:







Mano nuomonė:

Niekada nubūčiau pagalvojus, kad tokį makiažą galima padaryti naudojant tik vienos spalvos pieštuką. L'oreal naujiena tobula, tai pieštukas - šešėliai ir akių pavedimas viename. Vakar Drogas parduotuvėje pamačiau, kad yra keli šio pieštuko atspalviai, aš galvojau, kad spalva tik juoda, todėl makiažo galimybių dar daugiau (man labiausiai patiko pilkos spalvos pieštukas).  Pieštuko aplikatorius labai patogus, leidžia nubrėžti tiek storą, tik ploną liniją, tiek ištušuoti šešėlius. Neslėpsiu, aplikatorius  užtepa šešėlius ne visada lygiai, todėl paprastas,  geros kokybės teptukas šešėlių sklaidymui Jums į pagalbą. Aš naudojau būtent tokį. Dar viena gudrybė - reikia naudoti šešėlių pagrindą arba kreminį maskuoklį tam, kad išsklaidyti šešėlio spalvą būtų paprasčiau. Rezultatą matote nuotraukoje. 
Man atrodo, viskas labai paprasta. Pravedame storą akių pravedimo liniją (vir6utinis ir apatinis vokas) ir ištušuojame iki mums reikiamo spalvos intensyvumo (galima naudoti pieštuko aplikatoriu arba teptuką), jeigu reikia patamsiname akies kampą. Man procesas užtruko apie 10 minučių, it tai todėl, kad reikėjo fotografuoti. Jeigu daryčiau makiažą ne fotografavimui, suspėčiau per 3-5 min.

Apibendrinat noriu pasakyti, kad naujiena labai patiko, rekomenduoju išbandyti, juk kaina nėra labai aukšta, o kokybė verta dėmesio.

PR Sample






SHARE:

2 komentarai

Blogger Template Created by pipdig