2015 m. liepos 24 d., penktadienis

Rizes Crete Aloe Vera Gel


Noriu papasakoti apie tai, kaip svarbu skaityti kosmetikos sudėtį, nes ne visada Aloe Vera gelis, tai alijošiaus gelis, pasitaiko ir priemonių su silikonais ir alkoholiu, kur alijošius būna vos ne paskutinėje vietoje. Kaip visada, aš užmiršau užsakyti Korėjietišką Alijošiaus gelį iš anksto, Graikijoje vyras sudegė, nes yra baltaodis, jam pusė valandos ant saulės ir viskas, todėl reikėjo ko nors labai stipraus situacijai gelbėti. Graikijoje labai paplitusi Rizes, Bioselect ir Korres kosmetika. Todėl be jokių minčių nusipirkau Aloe Vera Rizes gelį kūnui. 






Aloe Vera kūno gelis su ramunėlių ekstraktu, kuris turi raminantį poveikį. Pantenolis padeda palengvinti odos gijimą ir slopina sudirgintos ir pažeistos  odos simptomus. Alyvuogių ekstraktas ir vitaminai E ir veikia kaip antioksidantai ir saugo nuo paraudimo po saulės vonių.
Šio produkto sudėtyje nėra parabenų, silikonų, mineralinių aliejų. Tai mikrobiologiškai išbandyta kosmetikos priemonę, praturtinta natūralių ir ekologiškų augalų ekstraktais.



Sudėtis:

aqua, glycerin**, triethanolamine, carbomer, panthenol***, allantoin**, peg-40 hydrogenated castor oil, parfum, hexyl cinnamal, linalool, hydroxyisohexyl-3-cyclohexene, carboxaldehyde, alpha-isomethyl ionone, butylphenyl methylpropional, geraniol, citronellol, disodium edta, polysorbate 20, peg-20 glyceryl laurate, aloe barbadensis gel*, olea europaea leaf extract*, benzophenone-4, linoleic acid***, tocopherol***, ci 19140, ci 42090, imidazolidinyl urea, retinyl palmitate***, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone, chamomilla recutita (matricaria) flower extract*, sodium benzoate, potassium sorbate.

Talpa: 200 ml.

Kaina: 11 eur.


Įpakavimas:








Konsistencija:



Mano nuomonė:

Nepatiko, oi, kaip nepatiko. Stipriai jaučiamas alkoholio kvapas, alijošiaus sudėtyje nerasta. Aišku, įpakavimas gražus, gelio spalva žalia, o šaldomas efektas tiesiog alkoholio pėdsakai. Būtinai skaitykite sudėtį prieš perkant tokius produktus. Mano rekomendacija - Korėjietiški Aloe Vera kremai ir geliai. Pasirūpinkite jais iš anksto prieš kelionę. Jokio teigiamo poveikio šitas gelis neturėjo, mes išnaudojome apie pusę buteliuko, nes gaila pinigų, o likusią dalį prieš išvažiuojant išmetėme. 

Aplamai, Rizes kosmetika aš labai nusivyliau, man nepatiko nei vienas produktas. Kvapai labai sintetiniai, konsistencijos silikoninės. Nerekomenduoju.







SHARE:

4 komentarai

  1. Man labai patiko kremas veidui.Gal žinote kaip galima jo įsigyti Lietuvoje.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Autorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man atrodo Lietuvoje nėra, yra tik bio select priemones http://www.bioselect-gr.lt

      Panaikinti
  3. Man taip pat labai patiko Rizes Crete kosmetika.Turiu paakiu krema,veidui krema ir losiona kunui ir visais produktai esu labai patenkinta ir tikrai nera jokio sintetinio kvapo.Ieškau kur galėčiau įsigyti šios kosmetikos Lietuvoje,bet deja nerandu.

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig