2015 m. rugpjūčio 7 d., penktadienis

H&M Studio autumn/winter 2015/16


Paskutiniu metu aš dažnai perku drabužius H&M parduotuvėje, džiugina kainos, pasirinkimas ir drabužių dizainas. Brangesnių drabužių kokybė irgi labai gera, todėl rekomenduoju atkreipti dėmesį, o aš kol kas noriu supažindinti Jus su naujo rudens sezono naujienomis. Žiūriu į paltus, ir man pasidarė kiek šalčiau.



















Man be gal patiko vyšninės paltas ir chaki spalvos žieminė striukė. Wow, kolekcija atrodo tikrai labai gražiai. Vilniuje didesnis tokių drabužių pasirinkimas būna PC G9, Centre. Nekantriai laukiam kolekcijos. O kas patiko Jums?







SHARE:

2 komentarai

  1. Man tai niekas nepatiko is situ nuotrauku :). Kiek esu pirkusi hm, labai greitai nusiskalbia rubai.. Net nekyla ranka moketi daugiau, kai bliuskute po 5-6 skalbimu pavirsta i skudura. Neseniai nusipirkau spalvotas kelnes laisvalaikiui po namus trinti, skalbtos daug, brt isvaizda dar nepasikeite. Matyt laimes dalykas, pataikysi hm nusipirkti kokybiskesni ar vis tik "vienkartini" ruba

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš kai tik atsidarė tą parduotuvė Akropolyje, negalėjau sau nieko rasti, arba dydis netinka, arba drabužis tragiškas. paskutiniu momentu einu tik į parduotuvę centre, Gedimino pr, ten ir pasirinkimas didesnis ir drabužiais kitaip atrodo. Pirkau daug drabužių, bet viskas su jais ok, reiškia pasisiekė. Na ir svarbiausiai, dažniausiai perku per išpardavimus.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig