2015 m. rugpjūčio 4 d., antradienis

L'oreal akių ir lūpų makiažo valiklis ( Ilgalaikiam ir vandeniui atspariam makiažui )


Naudojant vandeniui atsparias makiažo priemones (blakstienų tušą, akių pavedimą, ilgai išliekančius matinius lūpų dažus) reikia pasirūpinti tuo, kaip visą makiažą nuvalyti. Prieš tai turėjau Garnier akių makiažo valiklį, jis man labai patiko, tačiau pamačiau Drogas parduotuvėje akciją, kur kainos Garnier ir L'oreal priemonių buvo beveik vienodos. Nu kaip aš pirksiu tą pačia priemonę? Reikia pirkti ką nors kitą. Žingsniavau namo su L'oreal akių ir lūpų makiažo valikliu.



Gamintojo aprašymas:

Greitai veikiantis ir efektyvus makiažo valiklis, kuris nepalieka riebaus poveikio ant Jūsų odos. Lengvas, šilko švelnumo pojūtis ant Jūsų odos. Tinka jautrioms akims ir nešiojant kontaktinius lęšius.

Sudėtis:



Talpa: 125 ml.

Kaina: tikslios kainos nepamenu, bet dabar Garnier ir L'oreal veido priežiūros produktams 35% nuolaida Drogas parduotuvėje


Įpakavimas:








Konsisitencija:






Mano nuomonė:

Aš jau žinau, be tokių valiklių vandeniui atsparių kosmetikos priemonių nenuvalysi, nepadeda nei pieneliai, nei micelinis vanduo, reikia stipresnių aliejinių priemonių. Negaliu pasakyti, kad tokios priemonės man labai patinka, tačiau išeities nėra.
Kažkada perskaičiau viename bloge kaip tiksliai reikia naudoti tokius aliejinius valiklius: gerai sukratyti buteliuką tam, kad sluoksniai susimaišytų, išpilti labai mažą priemones kiekį ant vatos disko, pradėti prie akių ir palaikyti (jokių būdu nereikia trinti, taip atsiranda akių sudirginimas, alergijos ir raukšlės), lengvai nuvalyti makiažą nuo akių, o kita vatos disko puse nuvalyti riebalų likučius. Patikėkite, būtent toks naudojimo būdas leido man įvertinti ir suprasti tokių priemonių naudingumą.

Šnekant apie L'oreal akių ir lūpų makiažo valiklį,  noriu pagirti puikų dizainą, tačiau naudojimui jis nelabai patogus, labiau norėtųsi mažesnio buteliuko kaklelio. Priemonė labai gerai nuvalo vandeniui atsparų makiažą nuo akių, nedirgina (svarbu netrinti akių vatos disku) ir nesukelia alergijos. Mano akys labai jautrios, nešioju lęšius, todėl jokių problemų aš nepastebėjau. tiesą, prieš valant makiažą reikia išimti lęšius.

Man priemonė patiko, tačiau labai didelio skirtumo tarp Garnier valiklio nepastebėjau, tik gal truputi geriau valo.



SHARE:

3 komentarai

  1. O man labiau patiko Garnier valiklis, nes jis neriebus :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Jeigu neriebus, tai prasčiau valo. Man labai sunku nuvalyti Inglot juodos spalvos pavedimą, ju Garnier reikėjo kiek trinkti, o su L'oreal viskas žymiai paprasčiau.

      Panaikinti
  2. Kai yra ilgalaikis makiažas ar atsparus vandeniui šis valiklis tikrai neblogas. Visai paprasta.

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig