2015 m. rugpjūčio 10 d., pirmadienis

Makiažas su Artdeco Eye Designer akių šešėliais (spalvos 58 ir 61)



Aš nerašiau blog net dvi dienas, per tas dienas be gal jūsų pasiilgau, todėl šiandien noriu papasakoti apie tai, apie ką nepavyko papasakoti praeitą savaitę. Savaitės anonso kol kas rašyti negaliu, nes laukiu dar kelių siuntų, o tada jau papasakosiu apie visus naujus produktus iš karto. Šiandien dar vienas mano straipsnis apie Artdeco Eye Designer akių šešėlius ir makiažą. Praeitą kartą aš tik parodžiau šios priemonės veikimo ir naudojimo principą, o šį kartą jau rezultatas ant akių.




Akių makiažui naudojome:

EYE Designer akin šešėlius, spalva 58 ir 61



Artdeco akių šešėlių pagrindą


ir Artdeco juodos spalvos blakstienų tušą All  in One Mascara




Rezultatas:

Ant viso voko tepame tamsiausią spalvą, paliekame tik nepaleistą akių kamputį. Tušuojame mėlynos spalvos šešėlius su sidabriniais, daugiau sidabrinio šešėlio tepame į akių kamputį. Aš dar apatinę blakstienų liniją apvedžiau su juodos spalvos pieštuku, tai makiažas tampa vakariniu. 







Makiažui naudojamos kosmetinė priemonės:

veidas: Artdeco Hight Definition kreminė pudra
Skaistalai: Artdeco Emilio de la Morena

Akys:  

Artdeco akių šešėlių bazė
Artdeco Eye Designer akių šešėliai (spalvos 58 ir 61)
Blakstienų tušas: Artdeco All in One Mascara (juodas)
Juodos spalvos akių pieštukas: Make Up Factory

Lūpos: Artdeco Lip Volumizer (lūpas putlinantis blizgis)

Apibendrinat noriu pasakyti, kad Artdeco akių šešėliai man patiko, labiausiai patiko tamsūs atspalviai, jų kokybė ir pigmentacija verta dėmesio. Rekomenduoju išbandyti, dabar Douglas parduotuvėje šiems produktams taikomos didelės nuolaidos.









SHARE:

2 komentarai

  1. Man akys atrodo kaip pamuštos tik su mėlynais šešėliais visuomet ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Naudojant mėlynus šešėlius būtinai gerai maskuoti paakius ir daugiau dėmesio skirti veido tonui, veidu veidas atrodo tobulai, jokio pamušto akių efekto nesimato ir negali būti. Dažniausiai tam, kad išvandti to, naudojant juodas pieštukas (kaip mano atvėju) ir labai tinksliai naudojami šešėliai prie apatinio akies voko. Pasinaudok mano patarimais, ir tavo akys ir su mėlynais šešėliais neatrodys kaip 'pamuštos'.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig