2015 m. rugsėjo 23 d., trečiadienis

Gosh kosmetikos šepetėliai


Be geros kokybės teptukų neįsivaizduojamas ne vienas makiažas, tačiau natūralių šerelių šepetėliai kainuoja labai jau brangiai, aš pati kelis kartus žiūrėjau Sigma teptukų rinkinius, kurių kaina vos ne 200 Eur, plius dar reikia dapirkti tą ar kitą teptuką. Juokais juokais, tačiau vieno teptuko kaina su nuolaida (kreminei pudrai) kainuoja 17 EUR, Lietuvoje 27 EUR, O MAC naujas teptukas pudrai - 40 EUR. Šiandien aš pasakosiu apie taupesnius Gosh šepetėlius, tačiau šį kartą pigiau nėra blogiau. Man akių šešėlių teptukai labai patiko, jie tobulos kokybės.






Noriu pradėti nuo pačio svarbiausio teptuko, bent jau man, lūpoms. Dauguma iš jūsų galvoja, kam jis reikalingas, tačiau norint lygiai padengti lūpas raudonos arba bordo spalvos lūpų dažais, be jo nesusitvarkyti. Gosh teptukas labai geras, jis leidžia nudažyti lūpas lygiai ir gražiai. (Gosh Lip Liner 029). Taip pat šį teptuką galima naudoti akių kontūrui, naudojant skystus arba kreminius akių pavedimus.




Vienas iš labiausiai patikusių teptukų Gosh mineralinei pudrai. Aš labai dažnai naudoju vietoje skysto makiažo pagrindo mineralinę pudrą, specialus teptukas būtinas. Mineralinės pudros naudojimui tinka didelis šepetėlis suapvalintu galu, būtent toks ir yra Gosh, nors dažniausiai rekomenduojama naudoti natūralius šepetėlius, didelio skirtumo aš nepastebėjau, Gost teptukas labai minkštas, lengvai plaunamas ir jis labai tolygiai padengia veidą pudra. (Gosh mineral Powder 007)




Pagrindiniai šepetėliai skirti veido makiažui atlikti.

Labai didelis šepetėlis skirtas pudrai, man jis patiko, tačiau aš pudrai naudoju dar didesnį, todėl šitas idealiai tinka bronzinei pudrai. (Gosh Powder 003)

Kreminės pudros ir makiažo pagrindo teptukas yra vienas iš būtiniausių atliekant makiažą, nemalonu tepti kremines ir skystas priemones rankomis, tai nėra higieniška, plius kreminė pudra būna visur (ant visos kosmetikos įpakavimų). Gosh teptukas didelis, tačiau naudoti jį patogu, jis nepalieka dryžių ant veido, tai labai didelis pliusas. (Gosh Foundation 011)

Patarimas: ką pasirinkti kreminei pudrai, šepetėlį ar Beauty Blender kempinę? Aš pasakysiu savo nuomonę, tiesiog iš praktikos. Su Beauty Blender rezultatas gaunasi labai geras, tačiau kempinė sugeria labai didelį kiekį priemones, plauti ją reikia po kiekvieno naudojimo (nes dauginasi bakterijos, jeigu neplausite, atsiras labai daug spuogų), reikalingas specialus muilas arba skystis (kitaip neišsiplauna), su teptuku paprasčiau. Aš proginius makiažus darau su Beauty Blender (nes naudoju didelio maskavimo priemones, su Beauty Blender veidas su jais atrodo geriau, o pudros padengimas atrodo natūraliau ant veido), o kiekvienai dienai tepu kreminę pudrą tiesiog teptuku, taip lengviau, greičiau, paprasčiau.

Skaistalų teptukas patogus, leidžia užtepti skaistalus būtent ten, kur reikia, bet man atrodo jis per mažas.(Gosh Blusher 009). Tikriausiai aš jau pripratau prie labai didelių šepetėlių, todėl Gosh atrodo per maži. Suprantu, kad jie skirti makiažui namuose, todėl kiekvienai merginai tiks ir patiks, nes jų dydis būtent toks, kokio realiai reikia.

Kontūravimui skirtas šepetėlis vienas iš mano mėgstamiausių, jis leidžia kontūruoti veidą labai švelniai, su juo tikrai nepadauginsite priemones. (Visi puikiai žinome, kad po kreminio kontūravimo, reikia naudoti atitinkamų atspalvių kontūravimui skirtas pudras, supaprastintas variantas -sausas kontūravimas, kai naudojame tik pudrą). Trumpu ir stangriu Gosh šepetėlių lengva nubrėžti tinkamo intensyvumo veido kontūrą. (Gosh Comtour 013)

Veido maskavimui skirtas teptukas - aš jį naudoju ne tik maskuokliui užtepti (juk maskuojame rankomis, nuo pirštu šilumos priemonės tušuojasi geriau), bet ir kontūravimui skirtomis priemonėms tepti. Jo plaukeliai labai kieti, todėl leidžia tiksliai užtepti priemonę būtent ten, kur reikia. (Gosh Concealer 015)








Aš turiu be gal ir krašto akių makiažui skirtų teptukų, bet teptukų daug nebūna. Gosh akių makiažo šepetėliai tobuli, man jie labai patinka, su jais labai lengva padaryti bet kokio tipo makiažą, šešėliai labai lengvai tušuojami ir naudojami. 






Aš labai trumpai papasakosiu apie paskirtį (nuo apačios)

Eye Shadow Slanded 027 - šepetėlis skirtas antakiams, taip pat galima pravesti ploną liniją su akių pavedimu arba tiesiog šešėliais (naudojant šlapią būdą, linija bus ryškesnė)
Eye Shadow Precision 023 - pagrindinis akių šešėlių šepetėlis, skirtas užtepti šešėlį ant voko
Eye Shadow blender 019 - mano mėgstamiausias ir būtiniausias teptukas, kuris skirtas akių šešėlių skaidymui, be tokio šepetėlio dūminis akių makiažas neįsivaizduojamas
Eye Shadow sweep 017 pagrindinis, tačiau žymiai didesnio pločio šepetėlis skirtas akių šešėliams. tinka dažyti vienu atspalviu, arba sumaišyti spalvas.

Eye Shadow shaper 025 tai šepetėlis pieštukas, kurio labai lengva paryškinti akies lanką, idealiai darant vakarinius ir dūminius makiažo variantus.

Eye Shadow Shader 021 - idealiai tinka paryškinti apatinę akies liniją, labai minkštas ir nedirgina akių.







Apibendrinant noriu pasakyti, kad Gosh teptukai atrodo labai gerai, jie kokybiški, minkšti, lengvai plaunami ir neprarandantys savo formos. Gosh teptukų dizainas man labai patiko, juos patogu ir malonu laikyti rankose. Labiausiai man patiko akių makiažui skirti šešėliai, mineralinės pudros ir lūpų kontūro teptukai, veidui skirtus teptukus naudoju ne tokius minkštus ir kiek didesnius. Smagu, kad ant kiekvieno teptuko parašytas kompanijos Logo, o svarbiausiai, kam jis yra skirtas. Rekomenduoju atkreipti dėmesį, būtiniausi teptukai yra akių makiažui (ypač šešėlių skaidymui), pudros, skaistalų, antakių ir lūpų. 









SHARE:

4 komentarai

  1. Gal esat naudojusi Real techniques sepetelius ir galit bendrai palygint - sepeteliu minkstuma, patoguma, ar lengva plauti.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip, esu, veidui Real Technigues yra geresni, akių makiažui geresni Gosh. Pan labiau patinka stangresni ir kietesni teptukai, Gosh veidui per daug švelnūs, tačiau kreminei pudrai teptukas tobulas. Pudrai ir skaistalams geriau RT.

      Panaikinti
  2. Anonimiškas2015-09-23 14:33

    o kokia jų kaina?

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig