2015 m. spalio 25 d., sekmadienis

"Make Me Over“ makiažo pamokėlė Make Up Store



Vakar dieną aš jau skubėjau į Make Up Store naujų žinių. Aš spėjau nusipirkti birią pudrą ir kontūravimo paletę, smagu žiūrėti kaip daro makiažus profesionalai Barbora ir Vidaja, tačiau atėjus namo kyla mintis, o kaip tas priemones naudoti. Super, su biria pudra viskas labai lengva, tačiau kaip teisingai kontūruoti veidą? Kurią veido dalį reikia šviesinti? O kurią tamsinti? Tiesą sakant, pažiūrėjus youtube filmus neko neaišku, nes visų veidai yra skirtingi, kodėl labai norisi kad visažistė parodytų  visus žingsnius ant tavo veido. Tokia nereali galimybę buvo šį savaitgalį Make Up Store, Make up specialistė Gintarė atsakė į visus mano klausimus, parodė man kaip teisingai kontūruoti MANO veidą, o svarbiausiai parodė labai gražią akių modeliavimo techniką. Žiūrim nuotraukas.






Make Up Store kviečia pasinerti į grožio savaitgalį, skirtą visoms moterims ir merginoms, norinčioms išmokti pasidažyti, gražiai atrodyti ir gerai praleisti laiką! 
Jau ŠIANDIEN ir RYTOJ atvirų durų diena, su išskirtiniais pasiūlymais ir nuolaidomis! 
"Make Me Over“ makiažo pamokėlės visoms merginoms ir moterims, kurios nori būti gražios kiekvieną dieną!

Daugiau informacijos Make Up Store










Rezultatas prieš:


Kiekvienas makiažas prasideda nuo veido valymo ir drėkinimo. Mes naudojame labai švelnias Make Up Store makiažo valymo putas, kurios tinka net labai jautriai odai  ir dieninį kremą, kuris tinka visų tipų odai ir gali būti naudojamas kaip makiažo pagrindas.




Aš jau buvau Make Up Store ne vieną kartą, todėl puikiai žinau, kad makiažo pagrindai yra kelių rūšių: Liquid foundation - maskavimas nuo lengvo iki vidutinio, labai natūraliai atrodo ant veido, suteikia lengvą 'glow' efektą ir matt foundation, kurios maskavimas žymiai didesnis, na ir galutinis rezultatas - matinis veidas. Man buvo labai įdomu išbandyti matinį variantą, tačiau jeigu daryti pilną veido kontūravimą (šlapią ir sausą), rekomenduojama rinktis lengvesnius makiažo pagrindus, taip veidas atrodys natūraliau.




Tai ką aš turiu namuose, dabar žinau kur tiksliai tepti, rekomenduoju kiekvienam. Mano spalva medium.


Naudojame šviesią spalvą






Pridėjome tamsų atspalvį, aš supratau savo klaidas, kokias dariau namuose. Matote, kaip tiksliai reikia formuoti skruostus, ties lūpų,  linijos turi kilti kiek į viršų.



Ištušuojame, galima naudoti teptukus, Beauty Blender arba kempinę. Man labai patiko Make Up Store pirštukai, naudojant juos, ištušavimas atrodo tikslesnis, spalvas lieka ten, kur ir turi būti.



Užfiksuojame kreminį kontūravimą su pudromis. Naudojamos spalvos - Copenhagen ir Latte. Labai patiko kompaktinių pudrų kokybė, būtinai nusipirksiu šviesų atspalvį.





Antakiai, antakiai ir dar kartą antakiai. Tai mano silpniausia vieta, tačiau aš vis tobulėju. Antakiams naudojame šviesiausios spalvos pieštuką.

Kiekvienas akių makiažas prasideda nuo akių makiažo bazės, Make Up Store turi kelių rūšių bazes, mūsų pasirinkimas - Make Up Store Eye primer, spalva - clear


Naujieji Make Up Store šešėliai labai gerai pigmentuoti, spalvos tiesiog tobulos. Jau įrašiau į norų sąrašą tamsiai rudą atspalvį, o persikiniai šešėliai Cosmopolitan jau seniai norų sąraše, nes juos galima naudoti ne tik rudos spalvos retušavimui, bet ir kaip skaistalus.


Žinojau, kad akis tam, kad jos būtų didesnės, galima apvesti su baltos spalvos pieštuku, tačiau Make Up Store Vanilla matinis pieštukas atrodo kiek įspūdingiau ir natūraliau.


Juodos spalvos skystas laineris ir Make Up Store juodas blakstienų tušas.





Švelniai rožinės spalvos skaistalai, spalva Complex


Makiažui užbaigti ir sutvirtinti naudojame Make Up Store Loose powder, spalva milk, turiu tokią savo kosmetinėje, negaliu atsidžiaugti.


Tobulo atspalvio Make Up Store lūpų dažai iš naujos kolekcijos, spalva matt Burgundy ir raudonos, kiek šviesesnės spalvos pieštukas ombre efektui,  spalva Russian.





Rezultatas:








Apibendrinant noriu pasakyti, kad tokios individualios pamokos labai naudingos,  tu sužinau labai daug, tačiau tai žinios, kurios reikalingos būtent tau, tai, kas tinka būtent tavo veidui. Aš išsaugojau veido kontūravimo schemą, šiandien bandysiu atkartoti, nes jau nuo pirmadienio būsiu Rygoje, dalyvausiu N-renginių, todėl makiažas turi būti tobulas. Ačiū labai visažistei Gintarei už gerai praleistą laiką, žinias ir tobulą makiažą.









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig