2016 m. spalio 26 d., trečiadienis

ORIGINS GINZING REFRESHING EYE CREAM



Labas rytas, mano brangieji, tikriausiai ne viena aš nepatenkinta savo atvaizdu iš ryto veidrodyje. Atrodo mano veido oda prižiūrėta, naudoju ir kremus, ir kaukes, ir teisingai ja valau, tačiau labiausiai man nepatinka paakiai. Negaliu pasakyti, kad turiu be galo daug rauklių, ne, tikrai ne, šio klausimu aš labai rami, tačiau praleidžiu be galo daug laiko maskuojant paakių trūkumus, paburkimus ir nuovargio žymes. Ypač po renginių, kai iš ryto laukia susitikimai, prie paakių zonos makiažo praleidžiu ypatingai daug laiko, būtent todėl mane labiausiai sudomino (iš visų gautų priemonių testavimui iš Origins) ORIGINS GINZING REFRESHING EYE CREAM.




GinZing Refreshing Eye Cream
Gaivinamasis paakių kremas pavargusioms akims
Visų tipų odai.
Vėlyva naktis? Ilgas skrydis? Nuolat atrodote pavargę? Mūsų klinikiniais tyrimais patvirtintas rytinis paakių kremas iškart sumažina tamsius ratilus. Negražūs maišeliai po akimis ir paburkimas praktiškai išnyksta. Jo sudėtyje yra kavos pupelių, ženšenių, magnolijų ekstraktų ir natūralių optiškai šviesinančių medžiagų. Greitai pažadina, atgaivina pavargusias akis ir atkuria jų spindesį.
Talpa: 15ml
Kaina: 29,95 EUR
Kur pirkti: www.douglas.lt
Įpakavimas:






Mano nuomonė:

Kiekviena kosmetikos kompanija turi savo geriausius ir perkamiausius produktus, ORIGINS Best seller yra būtent šitas paakių kremas, kuris kelis kartus iš eilės buvo pripažintas geriausiu tuo tamsių paakių, paburkimų ir maišelių. Iš karto noriu pasakyti, stebuklų nebūna, ORIGINS paakių kremas labai gražios, rožinės perlamutrinės spalvos, vizualiai suteikia paakių odai gaivumo, stangrumo, pailsėjusios odos efekto. Kas yra svarbiausiai? Neriebi ir nelipni konsistencija, paakių kremas susigeria akimirksniu, negaliu slėpti, rezultatas irgi akivaizdžiai matomas, tačiau šitas kremas yra labai bazinis, jis nėra nuo rauklių arba nuo kitų rimtesnių problemų. Oranžinis, stiklinis kremo buteliukas traukia akį parduotuvėje, manau būtent šitas kremas patiks merginoms nuo 18 iki 26 metų, kurios neturi didesnių problemų, o vienintelis noras - suteikti gaivumo ir kovoti su tamsiai paakiais (ir tai tik vizualiai gerinti bendrą vaizdą).

Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, kad man labiausiai patiko ORIGINS naktinė veido kaukė, idealiai tiko ir patiko mano veido odai, būtinai nueisiu į parduotuvė ir peržiūrėsiu likusias kaukes, nes gamintojas siūlo skirtingus kaukių dydžius, todėl galima bandyti be didelių nuostolių piniginei.


PR sample


SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig