2016 m. lapkričio 3 d., ketvirtadienis

Smashbox PHOTO FINISH FOUNDATION PRIMER Universali makiažo bazė


Gero vakaro, mano brangieji, niekaip nesugebu pabaigti Beauty Talk rubrikos, vis ieškau naujų ir įdomių blogerių, todėl manau rubrika bus rytoj iš tyro, vistiek vyras labai anksti rytoj išvažiuoja į darbą, galėsiu ramiai pabaigti, o šiandien jūsų dėmesiui atsiliepimas apie tobuliausią makiažo pagrindą iš Smashbox Photo Finish.





Universali makiažo bazė
Visų tipų odai.
Ši makiažo bazė – pirmasis mūsų produktas, sukurtas SMASHBOX fotostudijoje Los Andžele. Ji sukurta tam, kad makiažas atrodytų geriau ir laikytųsi ilgiau filmuojant ar per fotosesiją. Ji išlieka mūsų geriausiai parduodamu produktu ir geriausia priemone pradėti kasdienį makiažą. Akimirksniu paslepia smulkias raukšleles ir poras, o ant odos paviršiaus pasiskirsto tolygiai lyg velvetas.
Naudojimas: pirštų galiukais paskirstykite žirnio dydžio priemonės kiekį, prieš naudodama makiažo pagrindą.
Talpa: 30ml
Kaina: 33,95 EUR











Mano nuomonė:

Aš nesu labai didelė makiažo pagrindų mylėtoja, kiekvieną dieną jų nenaudoju, nes o kam apsunkinti makiažą? Dažniausiai naudoju porų maskuoklį iš MAC (bet jis taip kemša poras, kad baisu) ir žalios spalvos PUPA makiažo bazę tam, kad koreguoti veido odos atspalvį ir sumažinti raudonį. Bet vieną dieną į mano gyvenimą atėjo Smashbox. Daugiausiai atsiliepimų apie Smashbox  apie makiažo pagrindus, gamintojas siūlo įvairiausius variantus: koreguojančius, poras mažinančius, drėkinančius, skirtas nuotraukoms ir t.t. Mano rankose klasikinis makiažo pagrindo variantas, skirtas nuotraukoms ir visų tipų odai PHOTO FINISH FOUNDATION PRIMER. Jis permatomos konsistencijos, silikoninės tekstūros, tačiau porų nekemša, suteikia veidui stulbinamą efektą: po bazės naudojimo oda minkšta lyg kūdikio, bet koks makiažo pagrindas tepasi idealiai, net tie, kurių negalėjau naudoti dėl to, kad oda jau yra sausa.Aš negaliu pasakyti, kad pagrindas maskuoja poras, bet jos akivaizdžiai mažiau matomos, plius priemonė prailgina makiažo gyvavimo laiką ir veidas net per renginius nuo karščio ir lempų neblizga greičiau. Apibendrinant noriu pasakyti, kad Smashbox PHOTO FINISH FOUNDATION PRIMER geriausias mano kada nors bandytas makiažo pagrindas, kol kas nepaleidžiu jo iš rankų, jis tobulas, labai laukiu poro maskuoklio.

PS. labai rekomenduoju pradėti savo pažintį su Smashbox būtent nuo makiažo pagrindo, gamintojas siūlo mini įpakavimus, tačiau kiekvienas galės pasirinkti priemonę sau priklausomai nuo noro ir odos tipo.

PR sample



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig